Yeni Kabine!!!
-
Öyle bir iddia var da
-
Vdk kalktı mi?
-
berat albayrak denmeye başlandı.
-
Ben Binali Yıldırım kesin Cumhurbaşkanı Yardımcısı ondan eminim diğerleri sürpriz. Bir de Berat Albayrak'ın yeri değişmez yine aynı şekilde kalır diye düşünüyorum.
-
@antimülakat hocam Binali Yıldırım meclis başkanlığı adayı oldu.
-
@antimülakat binali yıldırım çoktan yerini yaptı hocam Berat albayrak buraya yazıyorum birazdan açıklanınca konuşuruz
-
@byteks1 öyle mi bak o durumda vardı dimi ben onu unuttum bir anda bence C.B. Yardımcılığı daha makul gibiydi!
-
@antimülakat ilk başta tabiki herkes cb yrd düşündü ama sürpriz yaptılar.
Berat albayrak Twitter da tt olmus herkes hazine ve maliye bakanı diyor.
-
@byteks1 değişsin de kim gelirse gelsin.
-
Ne zaman belli olacak.
-
O değil de todaie de kapatılmış vay be Geçenlerde önünden geçmiştim Sayfa sayfa makalelerini okurdum hey gidi hey
-
Bence naci ağbal görevine devam edecek
-
Bnce maliye bakanı degisecek
-
@tolgahan-ayyıldız hocam imam hatip lisesi veya ilahiyat fakültesi açarlar o binada.
-
Damat bey maliye bakanı hayırlı olsun
-
@rorschach159 hocam bildigim kadariyla muhendis meslegi Sayin Albayrakın nasil maliye bakanı olcak
-
@zenginmemur aslında muhendis değil finansçı ama ne kadar başaralı olir şüpheli
-
@zenginmemur İstanbul üni ing işletme mezunu ayrıca finans alanında yüksek yapmış diye biliyorum çalık holdingde çalışırken enerji öğreniyor aslında finanscı
-
@rorschach159 hocam suan birazcık sasirdim finansci biri enerji bakanligi yapmis cok garip
-
@rorschach159 benimde kariyerimi de sil baştan yazsalar hangi alanda çalışırdım acep?