İçişleri büro personeli alımı 2018
-
@manisalipinar, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
@figo102009 kacla kapatır sizce
Kaç kişi alıyor?
-
Başvurunun nasıl yapılacagını anlatabilecek biri var mı aklım karıştı.Şimdi formu doldurup çıktı mı alıcaz yoksa arşiv araştırma formu falan teslimi de var mı
-
2018 temmuz içişleri büro personeli maaşı 3.100 tl olmuş.
-
Sonuçlar açıklandı
-
en dusuk puanla gıren kacla gırmıstır kı
-
@hussle 81-82 dir; tabloda yazıyor herkesin puanı. 90 la başvuran vardı nasıl yerleşememiş anlamadım.
-
@genclerbirlikli hocam bende anlam veremedim yani 90 puanla nasıl atanamamış olabilir ki bi insan ki daha yeni sonuçlandı gtb çok garip
-
@bad1905 merkeziden atanıp beğenmeyip sözleşmeliye başvurmuş olabilir. bu tahmin sadece; belki de istediği şehir açılmamıştır merkezide... ama tuhaf olduğu gerçek.
-
@genclerbirlikli merkeziden atanıp işe başlamadıysa 1 yıl memur olamıyor değil mi ama sözleşmeli olabiliyor, sistemin saçma bi açığı
-
@hoffafd evet hocam olunabiliyor
-
Arkadaşlar grup kuruldu mu haberiniz varsa linkini buraya paylasirmisiniz?
-
0,3 ile kaçırdık istanbulu
Sağlık olsun hayırlısı..))
-
@figo102009 geçmiş olsun kaçla kapattı?
-
@aliveli, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
@figo102009 geçmiş olsun kaçla kapattı?
83,5 ile olması lazım hocam. Tabii ben istanbul için diyorum.
Ayrıca sağ ol hocam. Hayırlısı..
-
@figo102009 İstanbul için beklenen den çok yüksek kapamış İçişleri büro personeli taban puanları açıklandı mı? Ben bulamadım.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
@figo102009 İstanbul için beklenen den çok yüksek kapamış İçişleri büro personeli taban puanları açıklandı mı? Ben bulamadım.
Açıklandı. Sitede var hocam.
-
Arkadaşlar 4b li personelin sözleşmesinin fes edildiğini gösteren belgenin götürülmesi gibi bi ibare var bilgi verebilecek olan var mi ?
-
@ragnarnurkse, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
Arkadaşlar 4b li personelin sözleşmesinin fes edildiğini gösteren belgenin götürülmesi gibi bi ibare var bilgi verebilecek olan var mi ?
Istıfa ettiğiniz kurumun komisyonuna veya idari isleri birimi neyse oraya gidip oradan temin ediniz.
-
@figo102009 hocam ben bi arkadaşım için soruyorum da kendisi öğretmen belediyenin eğitim kurumunda(dershanesinde) calisio sözleşmeli olarak ve sigortaları 4b üzerinden gosteriliyormus.yıllık sözleşme imzaliyorlar ve yaz dönemleri sigortaları yatmıyor ücretsiz izinde olarak işlem yapıyorlar,napmasi lazım
-
@ragnarnurkse, içinde söyledi: İçişleri büro personeli alımı 2018
@figo102009 hocam ben bi arkadaşım için soruyorum da kendisi öğretmen belediyenin eğitim kurumunda(dershanesinde) calisio sözleşmeli olarak ve sigortaları 4b üzerinden gosteriliyormus.yıllık sözleşme imzaliyorlar ve yaz dönemleri sigortaları yatmıyor ücretsiz izinde olarak işlem yapıyorlar,napmasi lazım
E tamam o kurumun insan kaynakları yahut idari işler birimine gidip o maddede istenen evrağı istesin. Ama gerçi sizinkisi tam 4b lı de olmuyor sanki.. Götürmese de olabilir geldi. En iyisi içişleri bakanlığı bi arayıp sorsun hocam. Bence gerek yok gibi. Çünkü imzaladığı sözleşme 4b değil ..