Neden Tercihini Yap'a Erişemiyorsunuz? :)
-
neden erişemiyoruz?
neden her seferinde adblock'u kapatmak zorunda kalıyoruz?
neden?
-
"tecinini" evet
nasıl başlık açmışız yahu
şekerim düştü heralde:) -
Dostum istatistikleri incelediğimizde aşırı bir Ad-block kullanımı olduğunu gördük. Eh takdir edersiniz ki ad-block kullanımının bu kadar yüksek olması bizim emeğimizin karşılığını neredeyse hiç alamamamıza sebep oluyor.
Bu yönden biz bu denli emek verirken, sizler de ad-block kullanmayı en azından bizim site için bir kenara koyarsınız diye umduk
Çünkü gerçekten oran çok yüksek ve bu bizi ciddi şekilde mağdur ediyor. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum dostum.
-
@paretowilfredo
eyvallah dostum eyvallah...
gün içinde en çok girdiğim sitelerden biri olması hasebiyle dostça bir "sitem"di benimkisi
pantolon,gömlek reklamları arasında gezineceğiz artık.. :))
sağolasınız emekleriniz için... -
Üzdü....
-
Aylık sayfa görüntülenmesi 4 milyon ile 6 milyon arasında değişen bir sitenin reklam gelirinin 260 TL olması bardağı taşıran son damla oldu dostlar, gerçekten kullanım oranı inanılmaz yüksek, sitenin maliyetleri içerisinde boğulmaya başladık
-
@antimülakat Bu derece aktif bi sitenin gelirinin bu kadar düşük olduğunu hiç tahmin edemezdim hocam. Yani ben maliyetlerin üzerinde bir kazancın olduğunu düşünüyordum. O yüzden yıllardır kullandığım ad block u zor olsa da kapatacağım
-
@kilici kullanıcı çok fazla hocam. Tahmin edilemeyecek düzeyde neredeyse %70 seviyede. Hal böyle olunca sıkıntı oluyor, tabi burada site kullanıcısının daha çok genç olması ve interneti doğru kullanma konusunda becerikli olması etkili oluyor.
-
şöyle bir sorun var adblocku durdursak bile blockadblock sürekli uyarı veriyor. bu iletiyi yazarken bile 4 5 kez anladım durduralım demem gerekti
-
Arkadaşlar gerçekten bu durum karşısında hepinizin anlayışına sığınıyoruz, biz bu siteyi-forumu kurarken derdimiz buradan çok büyük paralar kazanalım, para için bu işi yapalım değildi, forumun aktif kullanıcısı da sanıyorum ki bu durumu fark ediyordur, bazı şeyleri dert edinmiş bir ekibin eksik bilinenleri, bilinmeyenleri, yanlış bilinenleri anlatmak için yola çıktığı bir facebook grubundan kurulan bir site burası, fakat hepinizin de bildiği gibi bu işin kendi içinde de maliyeti var ayrıca forumumuz da olsun sitemiz de olsun üretilen her yazı, her içerik bir emek süreci, bir mesai; bu yüzden de en azından bu asgari emeklerin ve maliyetlerin karşılanabilmesi için böyle bir yol izleme mecburiyetinde kaldık. Teknoloji geliştikçe kullanıcıları da site sahiplerini de rahat ettirecek yöntemler gelişiyor ve biz bunları izleyerek hepimizin için iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız fakat bugün ne yazık ki reklam engelleyicilerinizi kaldırırsanız size hizmet vermeyi rahatlıkla sürdürebileceğiz
-
@lulu hocam sağ üstten adblock’u bu sitede durduru seçmeniz yeterli olur.
-
Bende sildim şuan.O kadar nimetlerinden faydalandığımız foruma bir hayrımız dokunsun ufakta olsa.
-
@aliveli hocam sayfada çıkan bütün reklamlar sitenin reklamı mı oluyor. chrome uygulamasının reklamları da çıkıyor değil mi foruma girince.
-
@fc-real-gdp chrome sanırım kendi de reklama atıyor mesela sanalmarket reklamı geldi demin migros’un.
-
@luthor bu sitede durdur seçeneği de var hocam dizi sitelerini tacizinden kurtulmak için belirli sitelerde kapatıp diğerlerinde çalıştır diyebilirsiniz.
-
@aliveli peki hocam chrome reklamından tercihiniyap'a bir pay geliyor mu. benim kullandığım reklam engelleme uygulaması sorubankasinet ve başkent kariyer reklamlarını engellemiyor onlar tercihiniyap'ın reklamı herhalde. uygulamayı durdurdum az önce üstte pırlanta reklamı çıktı. çoğu kullanıcının işsiz olduğu bi mecrada pırlanta reklamı
-
Sadece bu URL'de Adblock durdurabilirsiniz. Ben Adblocksuz yaşayamam mesela
-
@fc-real-gdp bir kısmı bize geliyor bir kısmı google amcaya gidiyor.
-
Vallahi biz de rahatsiz olmadik degil bu isten. Ancak adminleri dinleyince onlara da hak verdik arkadaslar napalim yapacak bi sey yok. Reklamlar da belli ölçüde oldugu sürece sorun yok. En azindan sabit maliyetler çiksin
Ama öyle reklamlar , siteler var ki reklam çarpisi kapatmaktan bir hal oluyoruz.
-
Sağdan soldan popuplar çıkmayacaksa bir konuya girince beni başka yere yönlendirip reklam göstermeyecekse benim için problem yok Adblock kapatırım. Ama iş bi noktadan sonra donanımhabere dönerse iyi olmaz kullanıcılar için