Shady1 ‘e Tebrik !
-
Kardeşim @shady , görevin hayırlı uğurlu olsun senin adına tüm forum üyeleri ile birlikte çok sevindik dolayısıyla bu başlığı açmayı yerinde buluyorum Allah utandırmasın
-
Kardeşim @Shady1 , görevin hayırlı uğurlu olsun senin adına tüm forum üyeleri ile birlikte çok sevindik dolayısıyla bu başlığı açmayı yerinde buluyorum Allah utandırmasın
-
Neyi kazandı? Hayırlı uğurlu olsun
-
güzel bir başlık olmuş bundan sonra hep yapılmalı bu kim nereye gitti bilelim öyle sinsice kaçmak olmaz
-
@hagi tmsf
-
@yasaklı oo baya iyi
-
@iktisadii34 haydaaaa bir kutlama bekliyorduk ama böyle büyüğünü beklemiyoduk Mutlu ettin dostum tesekkur ederim . Insallah bekledigin tez zamanda olur. Çevre ye bizi alirlarsa biz yokuz sen gir yerimize
-
@yasaklı, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
güzel bir başlık olmuş bundan sonra hep yapılmalı bu kim nereye gitti bilelim öyle sinsice kaçmak olmaz
-
@shady1 VAYYYYYYY dostum hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına çok şükür bir dostumuz daha kurtuldu..:)
-
@shady1 Kardeşim sana demiştim senin kutlaman normal bir şey olmaz diye
-
-
-
-
@Shady1 yaa hocam cok sevindimm:) tebrik ediyorum hayirli ugurlu olsunn
-
@Shady1 hocam siz halkbank'tan elenince kendime üzüldüğüm kadar size de üzülmüştüm.Ptt basvurusunda da siz yardim etmistiniz.Simdi TMSF olmus.Cok sevindim sizin adiniza.Allah hayirli ugurlu etsin.
-
@baumol, içinde söyledi: Shady1 ‘e Tebrik !
@shady1 Kardeşim sana demiştim senin kutlaman normal bir şey olmaz diye
Sizlerle inanailmaz bir kutlama oldu iyi ki varsin dostum. Herkes iyi ki var.
Isimlerinizi tek tek sayamıyorum hakkinizi helal edin.
Bu süreçte bana dua eden - destek olan herkese , sinavlara beraber girdigim arkadaslarima, mülakat sonuclarina beraber üzüldüğüm dostlara, forumda gerek şakalaştigim gerek birbirimize takıldığımiz dostlardan forumun degerli yöneticilerine kadar aklima gelen -gelmeyen herkese cok teşekkür ediyorum. Bu basligi acan dostuma tesekkur ediyorum.
Büyük tercihini yap ailesi iyi ki varsiniz.
Böyle bir kutlama çok sevindirdi bizi.
-
İyi ki eve bi geç geldik bugün forumun altını üstüne getirmişsiniz bakıyorum da, malum şahıs da bize haber etmeye tenezzül etmemiş zaten, tebrikler:):):):):):)
-
@1903bjk bana çikiletaaa demeyinnn zaafım var :):)
-
@shady1 yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun hocam
-
Sn. @Shady1 sizi tanımıyorum fakat bu tebrik etmeme mani değil sanırım :)) Biri kazanınca kendim kazanmış gibi seviniyorum, bu süreç madde bağımlılığı gibi, kendini kurtaran birini görmek bile sevinme sebebi :))