KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
-
Başvurabilecek Bölümler İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslarası İlişkiler, Ekonometri
Başvuru Tarihi 10 Tem 2018
Son Başvuru Tarihi 16 Tem 2018KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınacak
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 10-16 Temmuz 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM'ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 16 Temmuz 2018 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini KPSS-2018/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 10.00'dan itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır.
Adayların tercih işlemleri için Ek'te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir. -
Maaşı ne kadardır Acaba?
Ayrıca normal bi işkur alımından farkı var mıdır? Ikisi de sözleşmeli sanırım.. Varsa fark nedir?
-
@karmin hocam bu da 2016 puanı ile değil mi?
-
@veblenist, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@karmin hocam bu da 2016 puanı ile değil mi?
Aynen
-
Hocam muhendis alımı çok fazla iibf den toplasan 30 kişi anca çıkar
-
Bu ilana bir bakalım, geçmiş yıllarda da mühendis ağırlıklı atamalar olmuştu.
-
İbf için taban kaça düşer?
-
Valla b grubu hala düşmedi malesf keşke 79 la bi şans olsa
-
@ltfye adım adım senin puanlara doğru gidiliyor hocam. Keşke bi iki puan yüksek almış olsaydiniz.
-
Buranin sartlari nasil acaba tercih yapsam kyk ya sozlesme imzalamadan . maas durumu ne burda
-
@calii daha iyi olduğundan eminim. Karayollarının ek ödemeleri söz konusu.
-
@antimülakat bana dusermiki hocam 82.44 yapsammi tercih acaba
-
Birde burda yedek listede belirlenecekmi bostan yere yer yakmayalim
-
@calii, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
Birde burda yedek listede belirlenecekmi bostan yere yer yakmayalim
Buranın yedeği olmasa gerek...
Ama gelir mi gelir. Yapın derim.
Acaba şartları nasıl ? Çakılı kadro diyorlar doğru mu acaba ?
-
@antimülakat, içinde söyledi: KPSS-2018/6 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel Alımı
@calii daha iyi olduğundan eminim. Karayollarının ek ödemeleri söz konusu.
- Hocam çakılı kadro diyorlar...??
- Maaşı da az diyorlar doğru mudur..???
- Bide öğretmenliğe geçiş olur mu çakılı da olsa ..?
-
@figo102009 yedegi yoksa yapmam kyk cok yakin evime ailem izin vermeyebilir kadroyu yakmayayim muallak bisey icin
-
@figo102009 maaşı az değil. Çakılı diye Türkiye'de bir kadro olmaz, olamaz. Öğretmenliğe her türlü geçiş yapabilirsin kardeşim
-
@antimülakat hocam heycandan Türkçede çok yanls yapmıştım yaktı beni artk düşmez herlde sınava bir hafta kaldı
-
@ltfye 2018 e adam kalmadı. P3 oldukça önemli çok yüksek puan alacak kişi kalmadı. Net bilgi, duyum değil.
-
Karayollarinda taban tahmininiz nedir @Antimülakat