Forum Üyelerinin Kazandığı Kurumlar Listesi
-
Kazananların listesi tamamlandıktan sonra "Kazananlardan Tavsiyeler" başlığı da açabiliriz. İsteyen buraya da yazabilir. hepimiz için yol gösterici olur.
Ayrıca kazananların hepsine tebrik ediyorum. Bize de nasip olur inşallah...
-
@erglmr
Aaa iş arkadaşım da burdaymış selam -
@aliyar-bey Ben de Harranlıyam
-
Anlaşılan Ty bürokrasiye baya baya hakim olacak:)
-
@22121121 vaaay gakkom da burdaymış inşallah kısa zamanda o istediğin mesleği yazıp seni de buraya etiketleyeceğiz ;))
-
En az 500 kişi olur bu liste demedi demeyin. Toplamaya çalışıyorum
-
Bu ileti silindi! -
@luthor Luthor Luthor :)) seni de buradan tebrik edeyim yeni haberim oldu hayırlı olsun duydum geldim hemen :D:D
@Kai-Hitwatari ile aynı mesajda bulunmayalı da uzun zaman olmuştu ona da bir laf atayım:))
Arkadaşlar işsizlik-mülakat sonucu sınav hazırlığı gibi bekleyiş sürelerinde foruma üye olup yazışarak vakit geçirmek herkesin siz gibi beklediğini hemen hemen aynı şeyleri yaşadığınızı bilmek rahatlatıyor tabii bunun yanında tartışmalar geyikler de oluyor ama işe girince kan davalılarınızla dahi geyik yaptığınızı farkediyorsunuz..ki zaten 9.promosyon kadar beklemezsiniz diye umuyorum :))) -
@aliyar-bey İnşallah Toprağım
-
SGK denetmen yardımcılığı
-
@shady1 yazdıklarının altına imzamı atabilirim
-
Hali hazırda kurumlara yerleşmiş olanlar ilerde yerleşecek olanlara sadece tavsiye vermesinler, çay da ısmarlasınlar.:)
-
Vay be.. bakıyorum da kimleeerr kimlerle beraber sanırım bir biz kaldık..
Hele @karakalpaklı kardeşimi görünce şaşırdım ve çok sevindim. Geçen yıl guy başlığında az zaman geçirmemiştik adam yürüdü gitti be
Herkese hayırlı görevler sıra bizde insallah -
Ya o değil de tamam kazandığıma seviniyorum ama buruk bi sevinç bu.. Sevincimin dozu birazcık artsa hala süreçte olan arkadaşlar, elenenler aklıma geliyo kendimi kotü hissediyorum. Mutluluğumdan utanıyorum. Yakın arkadaşım hala sürecin içinde, yanlış anlycak diye yanında gülmeye çekiniyorum. Ne biçim bi sistem Allahım emek verenlere tez zamanda hayırlı bi iş nasip et
-
@1903bjk çünkü sen gerçekten duyarlı bir insansın! Maalesef ülkemizde bu sayıda insan az ama sen bu neslin tükenmediğini gösterenlerdensin. İnşallah sizin gibi düşünen insanların sayısı tez zamanda artar ve kariyer basamaklarında güzel yerlere gelirler!
-
@Antimülakat hocam ilk entrye başlıkta yazanların listesini yapsak nasıl olur ?
-
@genclerbirlikli isabetli olur doğru diyorsun. Bu arada listeye bir başladım 2017 SGK Uzmanlıktan fena gözüm korktu, neredeyse kazananların yarıdan fazlayı TY'de imiş. O listeyi tamamlayacağım bu arada!
-
@antimülakat demek ki sgk denetmenlik ve guya baksan halin nice olur
-
@genclerbirlikli yaklaşık olarak önümüzdeki sene düzenlemeyi bitirebilirim. O arada yeni sınavı kazananlar falan açıklanır, benim forumdaki misyonumda buna döner. Sadece kurum sınavlarını kazananların forum isimlerini paylaşan admin!
-
@antimülakat hahahaha misyon gibi misyon