YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@foucault böyle mantık olmaz hem o ankette 90-100 arası yapanların sayısı 85-90 arası yapanlardan fazla. onu ciddiye almayınız. ben 90 yapan arkadaşın umutsuzluğunu gerçekten anlayamıyorum ,anlayan varsa ve başka 90+ yapan arkadaşlar varsa aydınlatsınlar lütfen beni.
-
@mavkav saçma zaten ya kurum sinavi tecrübesi yoktur veya felaket tellaligi yapiodur baska bi aciklamasi yok maximum kapatacağı 80-82 arasi
-
baya baya dalga geçme kısmına gidiyo bu iş hayırlısı bakalım
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@epikür, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@gencbiraday malesef 90 üstü kapatacağı kesin gibi . birileri az yaptı diye düşük kapatmaz .ankete katılanlardan 90 üstü yapan 90 kişi doğru söylese gerisinin ne önemi var 10 katını aldık mı yaparmı 900 kişi...yüksek yapan çok kişi var ..ben 90 yaptım ama benimde umudum kırıldı. .gercek bu
Hocam oyle hesap olmaz 90 kisi dogru soylese 10 kati 900 diye..orneklemi her arttirisinda uclardaki sayi ortalamaya daha fazla yaklasir. Yoksa tumevarimda tum sinava girenler muthis skor yapmis ve kotu puan almamis gibi bir durum ortaya cikiyor. Yani yuksek kapatabilir evet ama durum boyle.
Aynen katılıyorum, ben böyle acayip bir anket hesaplaması görmedim.
-
@epikür 90 üstü kapatsın dile benden ne dilersen hadi hodri meydan
-
kpss de 100 nete 7-8 bin sıralamaz gelmez deniyordu, 2bin 3bin sıralama geldi
kpss de 110 nete 80 puan gelmeyecek bittik biz deniliyordu, 85-90 puan arası geldi
sayıştayda 75 altı zor görür deniyordu, 66 doğru ile kapattıbu sınavda her sınavda olduğu gibi normal seviyelerinde kapatacak. Gerçekten uzak atıp tutanlara itibar etmeyin.
-
@rintintin aynen kardesim hay bin yaşa
-
@rintintin Sayıştay kaç katı çağırmıştı
-
@gencbiraday sayıştay 225 kişi çağırmasına rağmen yazılı sınavında normal kapattı. Burası 875 kişi çağıracak bir de.
-
@rintintin evet bende katılıyorum 79 la kapatır diyorum ben
-
Şimdi standart sapma var mı yok mu arkadaşlar benim alandan 50 diğerinden 28 doğrum var eğer varsa azalan Ümit’lerim yeşerecek
-
@dlknn, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Şimdi standart sapma var mı yok mu arkadaşlar benim alandan 50 diğerinden 28 doğrum var eğer varsa azalan Ümit’lerim yeşerecek
Dün bir arkadaşım ösymyi aradım. Kesin standart sapma yok dedi.
-
@dlknn her sınav da olması gerekirmiş bilen birisiyle konuştum. ysk sınavı da hakimlik sınavı gibi sadece doğru cevapları baz aldığı için standart sapmanın olacağı yorumu yapıldı. bence ümitsiz olmayın hocam.
-
@okahraman07 ciddi misiniz? her sorunun ya da her alanın aynı değerlendirilmesi saçma değil mi?
-
Olması lazım standart sapma olmadan sıralama nasıl yapılacak ki.
-
@mavkav dün faceye yazmışlardı. Orda gördüm bende çok şaşırdım.
-
@dlknn diego bir dur allahini seversen.. saka bir yana bilmiyoruz hocam tartismalar orada donuyor. 78 neden olmasin beklemede kalin.
-
@okahraman07 yetkilinin adını versin
-
@north-remembers standart sapma olmadan nasıl olacak inan hicbir fikrim yok.
875. Aday puanı aynı olan kişilerin hepsi mülakata kalması gerekir o zaman. -
Arayıp tekrar bilgi alalım o zaman.