YSK seçim müdürü alımı 2018
-
sınav için çalışmak sonuçları beklemekten daha iyiydi, şimdi her güne bir boşluk içinde uyanıyorum, 27 eylül çabuk gel be kardeşim.
-
o zmn herkes mülakata;)
-
amaçsız ileti silinmiştir
-
@serkankaya hocam 30 yildir memur olup 13 yilini mudur olan kisi bu parayi aliyormus sizin arkadasiniz 5500 aliyor dedigi mudur devbu yillarda calismis bir memur mu ??
-
@ahmtdmn Bu zamana kadar aldıkları müdürler ya lise mezunu ya önlisans mezunu zaten hocam demek ki lisans mezunu başlayınca 6000 verecekler. Ben de bunu anlatamıyorum b grubu meslek nasıl bu paraları alsın? Twittrda kitabı satılsın millet sınava başvursun gaza gelsin diye hocanın biri bi tanıdığım 5800 alıyor diye açıklama yapıyo sınav bitti sesi kesildi şimdi madem kurumda tanıdığı var sınavın puanlamasını öğrensin. Millet şişiriyo hayal tacirliği yapıyolar.
-
müdürler zaten b kadroda oluyor arkadaslar vergi dairesi müdürü b kadrodur
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@ahmtdmn Bu zamana kadar aldıkları müdürler ya lise mezunu ya önlisans mezunu zaten hocam demek ki lisans mezunu başlayınca 6000 verecekler. Ben de bunu anlatamıyorum b grubu meslek nasıl bu paraları alsın? Twittrda kitabı satılsın millet sınava başvursun gaza gelsin diye hocanın biri bi tanıdığım 5800 alıyor diye açıklama yapıyo sınav bitti sesi kesildi şimdi madem kurumda tanıdığı var sınavın puanlamasını öğrensin. Millet şişiriyo hayal tacirliği yapıyolar.
Aynen öyle, en kıdemli seçim müdürü 5800 alıyormuş bunu diyen seçim katibi. Bu kişi bile, yeni başlayan bir seçim müdürünün ne alacağını bile tam olarak bilmiyor! 4200 civarı alır tahminimce diyor, daha halen 5000+ diyenler oluyor!..
-
@ahmtdmn hocam benim abim istatistikçi 7 yıldır çalışıyor. yeni iş arkadaşı abimden 30-40 lira az alıyor. yılın maaşa fazla etkisi yok.
-
90 puan ile kapanacak
Tuvaletten bozma odalarda kalacaksınız.
Hakim size her şey yaptırtabilir
Maaş 4000 tl olursa şükredin.Bu sepekulatif atakları kıran kişiler mülakatta başarılı olur .
-
@hamidiye kelime yanlışlarımı mazur görün
-
@hamidiye Hakimin size iş yaptırabilceğini ben de söyledim ama bunu yaşanmış örnekten söyledim ki kanunda da sizin adalet kadrolarında çalıştırılabileceğiniz yazıyor hakim sizi altında çalıştırır tabi ki.
Maaşın 4000 olabileceğini söylemek de spekülatif hareket değil mantık çerçevesinde yapılmış bi yorumdu sadece. 5000 ve üstü verilirse seve seve alacağımızı da belirttik. Burada illeri yazdığımda sadece bu iller mi var diye soran bile oldu farkındaysanız. İnsanımız para yatırıp başvuru yaptığı ilanı lütfedip okumuyor bile tek yaptığımız haybeye hayal kurmak. Sonra da işe başlayınca 1 yıl sonra başlıyor sızlamaya bu iş kötü yeniden sınava gireyim vs vs. Araştıralım ki pişman olmayalım beklentiyi de abartmamak lazım yok 13 bin alcaz Yargıtay üyesi maaşı verecekler bize. -
@idyah Hocam ben buradan yola çıkarak bunları söylemedim. Yani lütfen kişisel olarak algılamayın.Bunlar gönderilerin altında en fazla geçen konular. Bu tür bilgilerin doğru olmasından ziyade daha önemli olan şey mülakata çalışma sürecinde ortaya çıkmalarıdır. Mülakata hazırlanan bir çok kişi olduğunu ve bu tür emin olunmayan bilgi kirliliğin ciddi bir şekilde meraklı bekleyen insanları etkilediğini düşünüyorum.
-
@ahmtdmn hocam iyi günler. Kırşehirdeyim şu an ve orda ki personelden tanıdıklarım var aldığım bilgiler de onlardan.kimden öğrendiğim konusunda tatmin olunmuştur umarım. Herkes niye bu kadar atarlı anlamadım öğrendiğimi söyledim o kadar. ysk da katip üyeler 3-3.5 arası müdürler 5-5.7 arası denildi.kazanan olursa ilk ne pozisyonda olunur müdür yardımcılığı mı yapılır 2 yıl bir bilgiye sahip değiliz malum. Fakat müdür maaşı olarak bana söylenen bu.iş olarak çok rahatlar sadece il ya da ilçe seçim kurulu başkanı amirleri denildi sorumluluk ona olur denildi.itiraz edecek olan olursa Kırşehir adliyesi ysk başkanlığını arayıp oraya iletsinler şikayetlerini.
-
@serkankaya :)) adamsın
-
@serkankaya direk seçim müdürüymüş hocam. Ayrıca seçim zamanı aşırı yoğun gece 12 1 e kadar çalışılan(seçimler oy verme gününden 60,90 gün önce başlıyor bildiğiniz gibi) sonrasında ise aşırı rahat gün içinde bir kaç evrak işi hariç bomboş kaldıkları tüm ilçe sandıklarından yerleştirmesinden güvenliğinden seçim sonuçlarının ulaştırılmasından kısacası herşeyden sorumlu olan, yapılan itirazları karara bağlayan altında katipler varsa nispeten daha rahat olabilen yoksa en basit şeye bile koşturulan fakat seçim haricinde felaket derecede rahat bir meslek. Bunun yanında ekim ayında eğitim olacakmış ve herkes direkt müdür olarak atanacakmış. Bu arada eskiden müdürler katiplerden atandığı için nasip olurda müdür olursak katiplerin bize uyuz olacağıda söyleniyor. Tüm bu bilgileri direk olarak ilçe seçim müdüründen öğrendim.
-
@meminerd hocam ekim ayında eğitim mi olacakmı ? Yani 27 eylülde açıklanan sınavın mülakatını + sonuçlarını + güvenlik soruşturmasını + atamasını + eğitimini Ekim ayında mı yapacakmış YSK :..D helal derim ama sanmıyorum. ha mahalli seçimlere yetiştirme gayretinde olabilirler tabii ama ekim çok erken.
İki seçenek var ya mahalli seçimlere yetiştirilecek ve işler çabucak yıl sonuna kadar bitecek ya da seçimler bahanesiyle baya bir ertelenecek her şey. ama ilk senaryo daha yakın gibi.
-
@foucault bizden önce sanırım katip alımı vardı onlar ne zamandır beri bekliyor bilen var mı? bence marttaki yerel seçimlere yetiştirirler.
-
@mavkav yanlış olmasın ama nisandan beri bekliyorlar sanırım. araya seçimler girdi ve hala sonuç bekliyorlar güvenlik soruşturmaları aşaması bitmek bilmemiş. bilmiyorum hocam, mantıken mahalli seçimlere yetiştirmeleri lazım bu kadar kadro açığı var ise ama katip alımları baya sarktı..tümünü yeni seçimlere yetiştirebilirler tabii ki ama Ekim ayı eğitim için çok erken oluyor yine. yıl sonuna sarkar diyorum bakalım.
-
@foucault bence herkesi 1 ocak 2019 itibariyle atarlarsa bu bile büyük hız
-
@meminerd hocam siz puan hesaplama yöntemine ya da maaşa dair ilçe seçim müdüründen bilgi alabildiniz mi?