YSK seçim müdürü alımı 2018
-
70 üstü net yapan herkes kalacak bence
-
@iktisatsever
Yüzde yüz standart sapma var örneğin 700 kişi hep 70 aldı nasıl sıralama yapilcak -
Bu işler öyle oluyor. 95 ile başlar en sonunda baraj puanla sona erer. Bence 70 altı ve 80 üstü puan tahminlerine aldanmayn.
-
@hamidiye puan yerine doğru sayısı diyecektim
-
@hamidiye İnşallah öyle olur ama konuştuğum neredeyse herkesin sınavı iyi geçmiş seçim kanunları zaten beklediğimden kolay geldi benim alan sağlam değildi. Yanlışlarım var yine ama ösym cevap anahtarını beklemedeyim hayırlısı olsun
-
Sonuçlar ne zaman açıklanacak, net bir tarih var mı ?
-
@antoniogramsci Ösym'nin sitesinde 27 Eylül yazıyormuş.
-
@north-remembers Hocam soru dağılımı önemli burada. Kpss alana iyi hazırlanmış. Matematik bilgisi olan ve kanunları bir kaç kere okuyan kişi bana göre 90 doğruyu bulur. Ama bunların hepsini kavramış kişilerin sayısının ben bu sınav için çok fazla olduğunu zannetmiyorum. Onun için bu kadar mülakata girebilecek bir sınavda taban puan için 80 üstü bana abartı geliyor.
-
@hamidiye açıkçası bana da abartı geliyor hocam ama inandırmak istemiyorum şuan kendimi dediğiniz düzeyde konuya hakim insanlar var zaten de oranı ne kadar işte o önemli bakalım nasipte varsa olur inşallah
-
Adaylık usulü yoktur Mahalle Muhtarlığı
-
@foucault sagolun.
-
@keko25, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@iktisatsever
Yüzde yüz standart sapma var örneğin 700 kişi hep 70 aldı nasıl sıralama yapilcak veya 900 kişi aynı puanı aldı ve 900 kişide 1 inci oldu ne olacak nasıl secilecek kesinlikle 70 alan mulakatta kardes gönlü rahat olsun 90 diyenler provakator -
Kamu tüzel kişiliği olmayan ????sorusunun cevabı ne arkadaslar
-
@zeyno5454 mahalle muhtarı
-
@north-remembers 1 parti en fazla 2 defa cb aday gösterebilir sorusunu ne yaptınız
-
@zeyno5454 cevabı bu yaptım sanırım ama parti mi diyordu onu ya bir kimse iki defa en fazla aday olabilir diyordu ama meclis seçimleri yenilediğinde 3. Kez aday olabilir o yüzden bunu yaptım.
-
@north-remembers ben başka birşey işaretledim onu da hatırlayamıyorum
-
@zeyno5454 yarın kesin açıklansa da rahat etsek doğruları öğrenerek böyle içimiz içimizi yiyor
-
@north-remembers Aday olmak baska bir sey Cumhurbaskanligi yapmak baska..Yani bir kisi diledigi kadar Cumhurbaskani adayi olabilir..Dogru cevap o şık...
-
@north-remembers, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@zeyno5454 yarın kesin açıklansa da rahat etsek doğruları öğrenerek böyle içimiz içimizi yiyor