YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Milliyetçilik yaptım bitanede ama soru neydi hatirliyamiyorum
-
İl seçim kurulu cvbı vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam ilçe seçim kurulu tutanaklarını kime gönderir gibi bisey
-
@gkhn-gnr a büyük b büyük c bundan yüzde yüz eminim a 4 çıkarken b eksi1 c de eksi 5 bolu 2 çıkıyordu
-
Kaçla kapatır arkadaşlar ongorunuz ne olur
-
@alfredmarshall maksimm 73-74
-
@sinavparambitti verdiğin değere göre değişirse o dediklerin ama bikere hepsi negatif çıkıyordu
-
@alfredmarshall 75-80 arası bence
-
@gkhn-gnr bende öyle buldum
-
@sinavparambitti b > c > a bulanlar ?
-
türkçede tecrübe-reçete vs şıklı bir soru vardı cevabını ne yaptınız.
bir de ticari işletmelerin gayrimenkullerinden kazandıkları kira geliri sorusunu bilen yok mu -
@iktisatsever kiralama derse normal şartlarda gayrimenkul sermaye iradı
-
Kesinlikle 70 puanla kapatır çünkü bu snav da standart sapma var
-
@keko25 hocam standart sapmanin oldugunu nereden biliyorsunuz ? Kilvuzda ben goremedim. Sayistay sinavinda yanlis dogruyu goturmuyordu ama 90 soru vardi ve kilavuzda standart sapma vardi formulu ile. YSKda dogrular degerlendirilip 100 puan uzerinden yaziyor..biledim yok gibi.
-
@iktisatsever dost ilişki gayrimenkul sermaye iradı yaptım
-
@gkhn-gnr itiraz nereye yapılır diye il seçim kurulu dedik
-
Idarede kamulastirma sorusu 5 yil mi idi 1 yil mi arkadaslar ? Soruda "ne kadar sure uzerinde bir islem yapilmazsa..." diyordu diye hatirliyorum ama yaMuluyor da olabilirim..
-
@foucault 1 yıl
-
72 73 ile filan kapatırsa şansım olur, yoksa yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Hep sınırda kalıyoruz
-
Ösym 2 güne cevapları yayınlar inşallah da ona göre tahminlerimizi oluştururuz hayırlısı olsun
-
@foucault hocam malesef sonavdan önce ilana baktım sınavda 2 defa kitapçık okudum hocalar da barsa bildikleri söyler dedim ama hiçbir bilgi yazmayınca boş bıraktım ama basvuru klavuzunu bıraz once okudum sadeve doğru cvp lar etkili imiş benim de boşlarım var yazık oldu