YSK seçim müdürü alımı 2018
-
70 doğru lazım en az .
-
Evet 70 altı mülakata kalamıyor ama standart sapma olacak mı o önemli
-
GK GY'nin yarısını yaptığında 20 doğru yapıyor ki kpss ayarında bile değildi. Alan da zor değildi. Sınava özel olarak hazırlanan herkesin iyi geçmiştir. Bu yüzden baraja kadar düşmez ancak 875 kişiyi çağıracaklarını düşünürsek bence 76 77 e gerileyebilir.
-
başvuru kılavuzunda standart sapmadan bahsedilmemiş diğer sınavlarda bahsediliyor
-
@yazgan
Kardesim Düşün ki 900kişi 80 aldı ve hepsi birinci oldu standart sapma yoksa nasıl elen3cek millet -
@keko25 hepsi mülakata cagirilcak ..
-
@keko25 6. maddede yazıyor: "aynı puanı alan diğer adaylar da sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklar ve yapılacak sözlü sınava çağrılacaklardır"
-
@antoniogramsci
Diyelim 5000 kişi 875 inci oldu hepsinimii cagiracaklar -
@keko25 5000 kişi 875. olmayı başarırsa evet.
-
Merhaba arkadaşlar
Matematik dikdörtgen sorusu hatalıydı galiba. Hatırlayan var mı? Merak ettim. Doğru şık yoktu yanlış çözmediysem. -
@north-remembers Hocam baraj 70 doğru değil 70 PUAN.
Ama söylendiği gibi 60 net yapanın mülakata kalacağını da sanmıyorum açıkcası. -
Arkadaşlar sınavın puanlama sistemine dair klavuzda en ufak bi açıklama yok.
İdari hakimlik- sayıştay sınavlarında vs ilanlarda gk-gy ile alan kısımlarının nasıl puanlanacağı belirtiliyo. Bu sınavda optik 2ye ayrılmış burdan kendimce yorumladığımda puanlamada gk-gy ve alanın ayrıca puanlandırılıp hesaplanacağı yönünde. Ama bunun bana göre daha önceden belirtilmesi gerekirdi. -
@antoniogramsci
Ben bulamadım nerde yazıyo 6 madde bir atsana burdan bir bakalım ozaman dua edelim herkes aynı puanı alsin -
@ömer-faruk Hocam o soruda alanlar üzerinden gidince 3 olan taraf 15br 6 olan 30br oluyo. X dersek kenara (6.x)/2 yani 3x eşittir 30br oluyo. X 10 çıkıyo burdan. (10+9)x2=38 oluyo ama şıklarda yoktu :)) Kenar üzerinden gidince ise ortadan köşegen çekince alanlar eşit oluyo. Diğer kenarda 3e 6 olarak bölünüyo. Yani kare çıkıyo aslında. Orda 36 çıkıyo bende 36 işaretledim. Ama hatalı bencede soru.
-
@yazgan
Kesinlikle baraj yokk osym aradım sordum varmış kaldırmış lar fareyi kimse 70 geçemedi snavi iptal edip yeni snavmi yapicaklar -
bence 75 den asagı duşmezz benım gıbı gk gysı ıyı olmayanların sansı azalıyo
-
@suaybg ben 40 buldum çözdüm bir kenar 11 bulduydum hatalı değil
-
Ayrıca 90 üstü kapatır 80 üstü kapatır muhabbetini anlayamıyorum.
Kpss bittiği günden bu yana Anayasa-İdare-Ceza hariç bütün kanunları 2 defa elle yazdım dikkatsizliğim yüzünden şuan gördüğüm 8 yanlışım var alandan. Sınavdan önce de tüm arkadaşlarıma söyledim belirleyici olan gk gy olacak diye ve başta tarih olmak üzere baya yanlışım çıktı. Kpss'de de aynı sonuç oldu. Alanı iyi yapan gk gy yapamadı gk gy yapan alanda zorlandı. Sorular ve sonuçlar açıklanmadan ne olacağını kimse bilemez canınızı sıkmayın. -
@keko25 Genel Başarı Puanı 70 ve üzeri olan adaylar en yüksek puanlı adaydan başlanarak puan
sırasına konacaktır. Bu şekilde yapılan sıralamaya göre, ilan edilen kadronun (175) beş kat
fazlası olan 875 aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. 875’inci aday ile aynı puanı
alan diğer adaylar da sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklar ve yapılacak sözlü sınava çağrılacaklardır.
Ancak başarı oranı ilan edilen kadronun beş katı fazlasının altında olursa, sadece
70 ve üzeri puan alanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklar ve sözlü sınava
çağrılacaklardır. -
@idyah sana katılıyorum sonuçta sınav bu yapanda olur yapamayanda o anki ruh hali herseyi etkiler insanı bildiği soruda tek kelime yanıltabilir bu gayet doğal