YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Şahsen 75-80 arası kapatır diye düşünüyorum. Bu arada Sorular ve cevapları tam olarak toplayan var mı arkadaşlar?
-
@samsun615542
Sanmamm 60 kadar duser -
@alfredmarshall işin içine olan yapmıştır kanaatindeyim yüksek kapatır
-
@suigeneris
Ozaman 20 bin kişide aynı puanı alsin herkes çağrılsnn mulakata -
@keko25 keko sen 60 net yaptın da ondan mı sürekli 60 deyip duruyosun ? 60 filana DÜŞMEZ
-
@hoffafd
Bilmiyorum kaç net yaptim ama bu kesin 60 puana düşecek 100 de 100 benim gönlümden geçen şu sınavda ınss herkes aynı puanı alır 20bin kişiyi de mülakata çağrışunlar herkes gelsin herkes emek verdi -
Türkçe de yazım yanlışı olan hangisiydi ??
-
@ömer-faruk 38 buldum banada hatalı gibi geldi kısa kenar 6-3 uzun kenar 3-x dörtgen alt kenarı 3-3 tü tabandan dağıttım s-2s toplam 6s koy kenara. 2s dörtgen 30 ise s 15 6s 90 kenar 9 böl diğer kenar 10 çıkıyor çevre 20 18 daha 38 şıklarda 48 vardı onu işaretledim
-
@zeyno5454
Herhangibir -
@keko25 rica ediyorum insanlar ile dalga geçmeyi bırakın. Yeni üyesiniz, yasaklamak zorunda kalmayalım.
-
@agor
Dalga geçecek ne var fenamı olur herkes girse -
@keko25 hocam insanlar gerilebiliyor böyle troll paylaşımlardan. İyi niyetli bile olsanız lütfen kaçınalım böyle iletilerden.
-
@zeyno5454 hakim savcı kovuşturma açmış idarenin görevden uzaklaştırması zorunludur diyordu
-
@agor
Peki -
@ömer-faruk bilinmeyen kenara x dersek dikdörtgenin alanından bulunuyordu.iki üçgenin alanı+verilen alan(30)=9x x buradan11 çıkıyordu cevap 40
-
@keko25
Art niyetli yazmadım da hakısım galiba -
@iktisatsever yapma
-
@epikür anlamadım çok uğraştım çıkmadı c kaçtır sorusuda çıkmadı toplama sorusu
-
@beyefendi şıklardan yapım bende.
-
@zeyno5454 ben de şıklardan yaptım