YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@zeyno5454 c toplama olan 8di
-
yarın yayımlanır mı sorular arkadaşlar ? bi yandan açıklansa da baksam diyorum bi yandan bakmak istemiyorum. benim adıma ilginç bi sınav oldu.
-
@zeyno5454 kaç buldunuz
-
@hoffafd
Başkan ben aradım sordum çarşamba aciklanacakmis -
@epikür geçmiş olsun oda gitti salladım çıkmayınca 5 diye çift çıkmaz 5 yada 9 demiştim. İlginçtir a+b 2 diyerek alt alta topladım gidenler kalanlar sonuç yok 100a 10b c diye çözümledim yine çıkaramadım 2 gibi küçük bir rakam çıktı c
-
@beyefendi sanırım b7 a5 di değer vererek çözdüm ben de
-
@idyah onuda yaptım orta uyuşmuyor siz sonucu ne buldunuz
-
@beyefendi ben değer vererek yaptıydım sağlık olsun alanda sıkıntı azsa mülakata kalırsınız sorun olmaz
-
@beyefendi 8 hocam
b7 a5 dedim ama tam tersi de olabilir a7 b5 olabilir bunlardan birini deneyince çıkıyodu -
@idyah aynen bende öyle yaptım 7 ve 5 ama hangisi a hangisi b hatırlayamadım
-
-
@epikür inş tek dayanayım ümidim bu sınavda kaymakamlık kötü. Alandan da pek emin değilim lakin bir sınavdan ilk defa oldu bu sefer heralde diye çıktım. Özel alandaki genel müdürlük görev sorusu
kişinin bulunduğu yer sorusu
Kurul kararları resmi gazetede gibi soru lar hariç iktisat maliyeden de gelse bi 875 kişi arasına girsrydik. lakin sorular ve cevaplar yayınlansa daha netleşir.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. -
@minsipo demekki soru doğru zeynep hocada aynı bulmuş ben çözemedim belliki
-
@zeyno5454 görevden uzaklaştırılınca maaşının 2/3 ödenir şıkkı vardı
-
@keko25 gündüz standart sapma vardır demiştim hocam ama bugün ysk ile görüşen arkadaşlar standart sapmanın olmadığını teyit etmişler.
875. kişinin yaptığı net 70 ise 70 yapanların hepsini çağıracaklarını söylemişler. -
@buğracaan sanki o soruda diğer şık doğru gibiydi hatırlayamadım
-
@grundig merak konusu bilen varsa paylaşsın ilçelere nasıl atanacak tercihmi yapılacak
-
@zeyno5454 2 defa aday gösterebilir yaptım
-
@gkhn-gnr haklçılık yaptım birinci izmir iktisat kongresi Atatürk ün konuşması tüccarın çiftçiye çiftçinin esnafa işçinin diğer gruplara üstünlüğü yoktur gibisinden bir cümle verilmişti
-
@beyefendi o konuda hiçbir açıklama yapılmadı hocam bekleyip göreceğiz sonuçlardan sonra mülakat aşamasında belli olur başkan atayacak seçim müdürlerini.