YSK seçim müdürü alımı 2018
-
180 tl! Bu kadarı da namussuzluk!Sadece Ankara'da yaptığı sınavlara bu fiyatı vermesi namussuzluk,haysiyetsizlik! Bunların hesabını ahirete bırakmasın Allah!
-
@onuktekin ağzına sağlık
-
Hukuk mezunu olup da bu sınava girecek olan var mı arkadaşlar?
-
arkadaşlar başvurular başvuru merkezinde mi oluyo osym nin sitesinden mı anlayamadım
-
@danazorr benim bi tanidigim girecek hocam
-
@onuktekin caydırmak için de kesinlikle böyle ücret biçiyorlar yazık çok yazık ülkemde o kadar sınav bekleyen genç işsiz var gelen sınav ücretine bak çok güzel demişsiniz.
-
arkadaşlar kaç kişi kurum içinden kaç kişi bizlerden alınacak bu 175'in içinde bunun net bilgisi var mı? yoksa komple bize mi ait bu sayı
-
"Ysk personeliyim" diye bir isaretleme alanı olduğuna göre 175 kişilik kontenjanın çoğunluğu personelden olur. Bir de 180 tl sınav ücreti olunca şevkim kırıldı. İnsafsızlık ya bu. Para kazanmak için sınav açmak gibi bir sey olmuş
-
Kaç kişi açıktan alınacak kaç kişi görevde yükselecek? Burayı anlayabilen veya sorabileceğimiz bir yer var mı ?
-
@north-remembers hocam caydırmak için olduğunu hiç sanmıyorum. Yolluk ücretleriyle kendilerine çok iyi bakıyorlar olay kabaca bu.YSK,Sayıştay,İçişleri Bakanlığı bu sınav ücretlerini karşılamalıdır. Bu kadat umursamaz olmalarına katlanamıyorum.
Şu durumu kabullenecek kadar da adaletten ümidimizi kesmiş durumdayız. Sesimizi çıkarmazsak bize kurumun masraflarını yıkmaya devam edecekler. -
Kutluay kararli 60 kişi dışardan yani toplamda 240 kişi civari alim var yazmış
-
@onuktekin hocam sayıştayda 200 liraydı 12000 başvuru var hadi 2000 at küsüratı hesaplamak kolay olsun 200.10000=2000000 TL yani 2 milyon liraya denk geliyor. Tek sayıştayın başvurusu bu. Sene içinde 10 sınav yapsa böyle 20 milyon lira kurduğu e sınav sisteminin maliyetini çıkarmak için yaptı desek hadi onun maliyeti 3 milyon lira olsun 5 milyon lira olsun. Nerede bu geriye kalan para nereye gidiyor?
Bu memleket batmaz hocam bundan eminim bırakın tüm vergileri tek sigaradan alınan vergileri bir hesaplayın günlük ya bir paket sigaranın maliyeti 2 TL (ki yoktur taş çatlasın 1-1,5 arası) satış fiyatı 10 TL. Bir paket sigaradan minimum 7 lira vergi alıyor devlet üreticinin kar payını da düşersek. Eee günde 20.000.000 paket sigara tüketiliyor en az, bir günde sigaradan aldığı 140.000.000 tl. Aylığını yıllığını geçtim bir günlük aldığı para bu tek bir sigaradan aylığını yıllığını yazayım artık.
Güya sosyal devletiz fakat geçimimiz insanlar üzerinden yazık günah... -
180 mi tam bir sömürgecilik haline geldi bu sınav ücretleri.180 nedir benim bilet ücretimi de mi karşılıyorlar neyin maliyeti bu.Yazık ya hem halimize hem sömürülmemize.Aslında kimse başvurmayıp sağlam bir tepki vermeli ama imkansız işte.
-
Kaymakamlığa başvuramadık. Buna girecektik ama 180 çok fazla yaa... Sübhanallah
-
Sinav lobisi yine is basinda
-
@ameletüllabı 65 kişi kurum içi demiş hocam. Kutluay hocanın dediğine göre 175 kişi dışardan ama emin olamadım yine de.
-
İdari bilimler demiş başvuru kılavuzunda ama iibf olarak hepsini kapsıyor mu benim bölümüm ekonometri mesela hiç idari bi bölüm değil .d başvuru yapabiliyomuyum
-
@rintintin hocam bahsi geçen hoca daha sınavın kimler için yapıldığını bilmiyor, sınav ilanı geldi kurum içi dedi. Sonra tuttu maaşı 5600 diye twit attı daha özlük haklarını bilmiyor mesleğin. Zerre güven vermiyor dediği takılmayın siz.
-
Arkadaşlar il tercihi sınavdan sonra olur. Sadece başvuruyu yapıp ücretini ödeyeceksiniz . Herkese başarılar.
-
@rintintin kutluay hoca doğru söylüyo 175 kişi dışarıdan alınacak geri kalanlar ise kurum içinden