YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@fc-real-gdp aaa vallahi simdi geldi:)) demekki oyle gec geliyor bazilarina. Ben de basvuru merkezine gitmek zorunlu mu diye tedirgindim sehir disina cikacagim icin. Sevindim kendimiz yapabiliyormusuz:) hayirli olsun basvurularimiz ins
-
@casanova atabilirmisiniz müfettiş maaşlarını
-
@fc-real-gdp evet hocam 180 tl ve 26 temmuz 3 ağutos başvurular.
-
Açıktan 175 kişi alınacak doğrudur değil mi
-
@economist-04692 nerden baktınız hocam ilana
-
-
İşsiz olduğum her gün böbreğimi satacağım o güne daha da yaklaşıyorum
-
@möözun hocam bildiğiniz böbrek alıcıları varsa bize de söyleyin
-
@ertuğrulbey
hiç forumdaşlarımla paylaşmadan olur mu? öğrenirsem buraya da yazarım -
YSK personeli içinde görevde yükselme varken ve mülakat 5 katı iken bizlerin ne kadar şansı var. Bence pek yok.
-
@genclerbirlikli 200 lira da yapabilirdi ama yapmadı neden çünkü o bi kral o adam o bi efsane
-
@möözun yaaaa bobregi kotu gunlere saklayalim, son hakkimiz o. Benim de planim kirmizi isikta duran araba camlarini silmek:(
-
@ozgur85 kopyalama yanlış yapmışım zaten hocam bende farkettim de yeni başlayan olarak alın siz.
Teyit etmek isterseniz memur maaş hesaplama robotundan bakabilirsiniz yazarken 9 yerine 10 yazmışım satır düzeltmesi yaparken geri kalan kısmı doğrudur. -
Keşke biraz daha fazla böbreğimiz olsaydı satar satar sınavlara girerdik
-
@haha attım hocam bir sayfa geride.
-
@1umut okul önlerinde emanetçilik yapalım bence daha elit peçete satmaktan.
Zamanla sermaye biriktirir bi doblo alırız daha çok emanet alırız, işleri büyütürüz emanet başı beş kağıt.deli para, insanı çıldırtır -
@buseneatanıyorum ankarada cok iyi is yapar bu meslek. Ne de olsa her sinava ankaraya cagiriyor osym
-
Arkadaşlar sınavı kazanırsak eğer atamalar nasıl olacak acaba ? Tercih usulü mü yoksa kura usulü mü var mı bilginiz ?
-
@tiebout meslek harika önü açık.herkesin kolunda böyle bir altın bileziği olmalı
-
arkadaşlar il tercihini biz mi yapıyoruz.??