YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Sirf 180 tl oldugu icin giremeyecek insanlar olcak yazık ya ösym çok lanetsin
-
@ragnarnurkse Fakülteniz İktisat,İktisadi ve İdari Bilimler,İdari Bilimler ise başvurabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla ekonometri İF,yada İİBF fakültelerinde mevcut. Başvurursunuz.
-
Şu sınavı kazandıktan sonra kura usulü mü tercih usulü mü bi bilen yazsın lütfen Ona göre başvuracağım açıkçası.
-
@casanova Ankara'da devletin koca binasının en alt katındaki bahçedeki palmiye ağacları gibi ağaçların masraflarının yıllık asgari maaştan yüksek olduğu bir ülkede sosyal devlet anca içi boş propaganda olur.
2013 yılında Konya'da camları olmadığı için pencerisine naylon çekilmiş tek odalı kerpiç evde zatüreden ölen Ayaz bebek geliyor aklıma bu adaletsizlikleri görünce.
Neyse...Söylenecek çok şey var da germek,gerilmek istemiyorum. -
@suaybg deu iibf den mezunum hocam teşekkür ettim
-
@onuktekin hocam boşver biz donkişot oluyoruz sonra elimizdeki kılıç kalkanla nereye karşı neyi savunacaksın yel değermenleri gibi anlayışsız bir tutum bu kadar net muhatabın yok hani varda seni beni dikkate alan yok.
Yazık ki gündem olmuyor bunların hiçbiri, olmayacak da zaten rahat içimizde oh 180 lira 200 lira başvuran az olur diyeni de var keşke 500 olsa katılanın hepsi kalır diyeni de var. Geçen facede grup kurmuşlar YSK seçim müdürlüğü diye sırf kitap reklamı için bi bakayım dedim birisi yazmış konular yetişir mi diye 10 küsür kişi saydım boşver girme sen diyen bunlar büyük ihtimal katip. Kurum dışı alım mı olur diyen lise mezunu badem bıyıklı dayılar gördüm. Yaş şartı 45 olsun diyeni gördüm. Hukukcularda buna başvuruvermesin canım diyeni gördüm. Sınav parasına 3 5 tepki oluyor bir hışımla sonra herkes paşa paşa mecburen başvuruyor olan da biten de bu işte. -
@casanova en kötüsü de bu insanlar bu sistemde yükselecek ve daha da yozlaşmasına sebep olacaklar.
Allah büyüktür.Ali görünümlü İbni Mülcemlerin sırası tek tek gelecek.Bak hocam adaletin terazisiyle oynayanların oyunları ayaklarına dolandı.Herkesin sırası,günü gelecek elbet.
"Gelir her kişinin seng-i havâdis başına ahir
Gerek merd ü gerek zen etdiğini bula gelmiştir"
Neyse hocam.Muhasebe çalışmaya döneyim ben en iyisi. Bu arada Dok Kişot deyince aklıma Redd'in sarkısı geldi.Şimdi akşama kadar onu söylerim -
@onuktekin, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@casanova en kötüsü de bu insanlar bu sistemde yükselecek ve daha da yozlaşmasına sebep olacaklar.
Allah büyüktür.Ali görünümlü İbni Mülcemlerin sırası tek tek gelecek.Bak hocam adaletin terazisiyle oynayanların oyunları ayaklarına dolandı.Herkesin sırası,günü gelecek elbet.
"Gelir her kişinin seng-i havâdis başına ahir
Gerek merd ü gerek zen etdiğini bula gelmiştir"
Neyse hocam.Muhasebe çalışmaya döneyim ben en iyisi. Bu arada Dok Kişot deyince aklıma Redd'in sarkısı geldi.Şimdi akşama kadar onu söylerim*Don kişot
#iletidüzeltmegerigelsin -
@onuktekin hocam keser döner sap döner gün gelir hesap döner der dururum. Gün gelecek hesap dönecek hocam ha biz görürmüyüz bilmiyorum çocuğumuz için zor torunumuz için de şüpheli.Neyse siz muhasebeye ben hukuka devam hocam kolay gelsin
-
@casanova sağ olun hocam size de kolay gelsin
-
Yakında premium sınav gibi paketler bekliyoruz örneğin sınav ortasında wc'ye gidebilme özel izni , sınav anında yemek servisi , ekstra 30 dk süre , optiksiz sınav , deri sınav koltuğu , görevlilere soru sorabilme hakkı vb özellikler ve +100 tl fark ile
-
Türk idari yapısı türk mahalli idareler kısmını kamu yönetimi içinde vermiş elimdeki idare hukuku kitabında aynı konu başlığı var ordan baksam sıkıntı olmaz heralde birde belediye kanunu bu konuya mı giriyor ekstra bakılmalı ilk defa bu tarz sınava girecem bana uzak konular yardımcı olabilirmisiniz
-
sayıştay kpss yds ales ysk kaymakamlık derken ösym ye asgari ücret bayıldık bu yıl.
vereceğine alıyorsun ösym amca ayıptır ! -
Arkadaşlar sahiden 180 tl mi? Babamdan 1 kuruş istemeye yüzüm yok. Sınava gireceklere başarılar
-
Bu ileti silindi! -
@onuktekin kesinlikle bu kurumların asıl görevi tabii ki karşılamak ücretleri gelen vurdu giden vurdu öğrenciye bu düzen bir gün inşallah değişir ne diyeyim ki içimiz acıyor.
-
Kpss hukuk ağırlıklı bir puan türü ve 20 katı sınava çağırsa, 60 tl ücret.. 210.000 tl yapıyor.. Bence kar bile eder
-
Herkes kazanmak için giriyo ama işin sonunda kazanamamak var 300 400 tl az değil yani boşuna giden para emek vakit.. Başvuruda o kadar para almamaları mülakata o kadar kişi çağırmamaları lazım da sen derdini kime anlatacaksın.
-
@casanova Senin yazdığını görünce faceden arattım 2500 kişilik bir grup var. Gireyim demiştim adamlar grubu 3-4 ay önce kurmuşlar da ders çalışıyorlar
-
180₺ yi görünce geri adım attım.....