YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers vallahi
Ilk defa bi sinav sonucunun hemen yarin aciklanmasini istiyorum. -
Devlet memurluğu ile ilgili çıkan sorunun cevabı neydi arkadaslr.bu konusulmadi. mahkeme kararı savcının karari ile ilgili bi biseyler vardi ????
-
Ve bir de sorulan sorular arasında belediyei baskani seçilenin maaşı ile ilgili birşey vardi. Başkan seçildikten sonra aldigi oy sayısı yazıyordu. Bunun cevabı nedir
-
@zeyno5454 Mahkeme kararı yada savcının isteği ile devlet memuru görevden uzaklaştırılamaz. Yani böyle bir zorunluluk yok diye biliyorum ben. Kanunda da atamaya yetkili amirler, müfettişler, valiler ve kaymakamlar yetkili diyor.
-
"Haklarında mahkemelerce cezai kovuşturma yapılan Devlet memurları da 138 inci maddedeki yetkililer tarafından görevden uzaklaştırılabilirler." Zorunlu değil isteğe bağlı yani.
-
@antoniogramsci teşekkürler
-
@kamuguy ben bugün akşam hocam
-
görev yeri ile ilgili biz herhangi bir tercih yapıcaz mı acaba bilgisi olan var mı?
-
@bcbc3434 asil ve yedek olacak ama yer secilir mi bilmiyorum. .klavuzda kazanıpta gitmeyenlerin yerine yedek atandığı yazıyor
-
Arkadaşlar sorular açıklanmadan yüksek yaptım, sınav yüksek kapatır diyenlere itibar etmeyin. Türkçe soruları var kimse soruyu hatırlamıyor ama herkes full doğru sayıyor, kanun sorularında da kesinleşmeyen sorular var. Sınav konularındaki tecrübelerime göre ortalama 74-76 arası kapatır diyorum. Alım sayısı fazla ve 5 kat mülakat taban puanı düşürecektir, müsterih olunuz.
-
@gencburokrat inşallah hocam içimi rahatlattınız istisnasız her gördüğüm konuştuğum mükemmeldi kolaydı 80 den aşağı olmaz diyor moral bozmak yaptıkları başka bir şey değil hayırlısı
-
@north-remembers
Kardesim gönlünün rahat tuttum bendedim bu sınav 60 kadar düşer beni unutma bunu yaz biryere -
@keko25 ne 60 şaka mı yapıyorsun
-
@north-remembers
Kesin bilgidir rahat ol bazıları 90 96 85 demiş atıp tutuyolar inanma 60 a kadar duser
90 96 alan adamın ne işi var bu sınavda -
@keko25 hocam baraj 70 doğru
-
@north-remembers
Kardesim baraj yokk ama 60 a kadar duser -
60 a filan düşmez o kadar da değil.
-
@keko25
Adamlar barajı kaldırdı 70di çünkü
Cogunu 70 bile geceniyecek -
@keko25 nasi baraj kalktı ? 70 baraj değil mi ?
-
http://www.ysk.gov.tr/doc/dosyalar/docs/Bildiriler/2018/2018-AciktanAtama_ilani2.pdf 6.madde de yazıyor baraj düşmeyecek diye