YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar , atama ne şekilde yapılıyor. Kişiler açılar ilçeleri tercih mi edecekler yoksa kurum kendi mi atama yapacak.
-
@grundig ysk'nın kanununda da yazıyordu seçim müdürlerini ysk başkanı atıyor.
-
@foucault başkan stantdar sapma olmasa düşün 900 kişi aynı puanı aldı nasıl soralara yapıcak kesinlikle standart sapma var
-
Korkum ne biliyor musunuz ? Hadi diyelim mulakata kaldik..(hani olmaz da neyse) su bedellicilerin Kasim sonrasi celpleri ile mulakat donemi cakisirsa ne olacak..? Bosa mi gidecek emekler..bu konuda yalniz degilimdir bence..gerci once bi 875e girmek lazim tabii benimki de dert
-
@foucault yalnız değilsin aynı korku bende de var.parayı henüz yatırmadım,ne kadar geç yatırırsan o kadar geç gidiyormuşsun.mülakat büyük ihtimal ekimde olacak böylece sıkıntı olmaz diye ümit ediyorum
-
@keko25 bence de.elimizde net bir veri yok ama standart sapma vardır,olmalı
-
@sinavparambitti
Kesinlille yanlış bilgi bu sınav 70 le alır yukarı ckar çünkü standart sapma var -
@keko25 standart sapmanin olduğu nerde yazıyor peki
-
@sinavparambitti ticari kazançmış hocam cevap
-
Yanlış doğruyu götürüyor muydu arkadaşlar? Girdiğim amfide götürmüyor denildi yapıştırın diye bağıran adaylar bile oldu.
-
@fernando-reges malesef bizde kimse söylemedi ve bende boş bıraktım soru kitapçığında okudum yok sınav ilanında okudum yok mal gibi kaldim öyle bide standart sapma olmicak hocam guy gibi düşün diyelim ki 500 kişi müşakata kalcak be 75 ile kapattı o zaöan 75 alan son kişi dahil mülakata kalcak ösym bu adamlar demiş malesef gece klavuzu açtım gördüm yanlış cvp değerlendirmeye alınmıcak doğru cvp lar üzerinden 100 puan hedaplamaya tabi tutulcak
-
Sonuclar acaba ne zaman aciklanir . 27 eylul de aciklanmasi dogru mu ki arkadaslar.umarim siralamaya gireriz.
-
@kamuguy osym sitesinde yaziyor hocam 27 eylul
-
Ösym soru ve cevapları açıklar mı kpss gibi
-
@umutlu-bekleyiş Teşekkürler hocam size de geçmiş olsun.Bizde de adayın birisi sordu başka bir aday götürmüyor dedi de öyle aydınlandık.Açıkçası benim araştırma imkanım olmamıştı ama çoğu adayın ve öğretim görevlisinin bu durumdan haberi yokmuş
-
Arkadaşlar evet yanlış doğruyu götürmüyordu ama guy gibi de her soru 1 puan olmayacak ösym nin yaptığı açıklamadan benim anladığım, 100 ham puan üzerinden dediği zaman ösym en çok doğru yapana 100 verip örneğin 94 yapan biri var. Geri kalanlar ona göre puanlanır beni tek düşündüren nokta sorular üzerinden standart sapma var mı ? Birde genel kültür ile alanı cevap anahtarında ayırmışlar puanlaması farklı olabilir.
-
@meydey diyorlar ki ilanda standart sapma yazmıyor . O yüzden her soru 1 puan . Standart sapma olması lazım ya .
-
80-85 bandının mülakata kalma ihtimali yok mu
-
@sbkyciniz kesin mülakat . 70 dogrum ancak var benimde ....
-
@suigeneris hocam hakkımızda hayırlısı inşallah