YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar bu 83 puan söyletisi nedir tam olarak biliyor musunuz ?
-
@gencbiraday bir hoca varmış galiba Levent Ersin o konuşmasında söylemiş asistan mevzusu var biraz geriye giderseniz görürsünüz
-
@gencbiraday 83 ile kapatamaz millet kafayı yemiş
-
@çölkaplanı sizce kaç
-
@çölkaplanı valla bilmiyorum böyle bir söylenti ortaya atıldı
-
@ir06 bence taş patlasa 75 ile kapatır.
-
Yani bir sınavda 13000 kişinin girdiği bir sınavda mülakata kalacak 875. Kişinin puanı 83 olması ütopik
-
Kimse kusura bakmasın ever kolaydı ama bir TEOG sınavı değildi yani.
-
-
@çölkaplanı o kadar düşeceğini sanmam kardeşim
-
Arkadaslar beni kesmedi daha bu. 27sinde sonuclar aciklandiktan sonra da kacla kapatir muhabbetine devam edelim. Doyamiyorum. Yetmiyor. :.)
-
kaçla kapatır muhabbeti sıktı havanda su dövmekten başka bir şey değil ondan ziyade mülakatları kaç gün sonra yaparlar, mülakatlar için nelere bakılmalı filan konuşalım mesela mülakatlarda iktisattan soru gelir mi sizce ?
-
@hoffafd hocam mulakatta muhtemelen
" sizce sinav kacla kapatir?" diye sorabilirler. Ben sahsen onun uzerine calismalar yapiyorum. Gelebilecek en bariz ve zor soru bu tahminimce. -
@ir06 hocam Bn ilk zamanlar 80 diyordum. Sonraki izlenimlerime göre 75 üzeri kapatır diye düşünüyorum. Tmm iyi puan alanlar var ama genelde orta halli puanlar var. Zaten burada yazanlara dikkat edin sayısı oldukça az bi o kadar da dışarda böyle puan alanlar olsa. Yani özet şu ki 80 üzeri alan 500 kişi olur. Geriye kalanlar aşağısına ne kadar düşerse yani 75 üzeri umudunu korusun
-
@foucault ciddi bir şey yazmışım dediğine bak " sizce sinav kacla kapatir?" diye sorabilirlermiş ne bu şimdi ?
-
@hoffafd bence mülakatlar ekim ortası veya sonu gibi yapılır. Büyük çoğunlukla da seçim mevzuatından iyi sorular gelecektir diye düşünüyorum iktisat az ihtimal bence o kadar mesleki bilgiyle alakalı soru varken zannetmiyorum. Açıklanma süresini öne çekseler şu mülakata kaldık mi kalmadık mi ızdırabından kurtulsak. Ders çalışırız hiç değilse hepimiz için en güzeli olur inşallah.
-
@foucault hahahaha facede bile tartışmaları bitirmişler ben şok forumun seviyesini koruyalım
-
@north-remembers doğru diyosun günlerin boş geçmesi canımı sıkıyor en azından ufaktan bakmak lazım yoksa zaman geçmeyecek sürekli bugün ayı kaçı diye bakıyorum ama askerliğin bitmeyen son günleri gibi uzadıkça uzuyor.
-
@hoffafd Mülakat konularında inkılap tarihi var inşallah bana tarihten denk gelmez tabi kalırsam İktisat falan beklemiyorum ben kuruma çok uzak konular ki gelse bile sınavdaki düzeyde basit genel konulardan gelir, onun dışında meslekle ilgili genel sorular gelebilir
-
@hoffafd ironiden uzak ulke gencligi...