YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah amin hayırlısı olur inşallah öyle olursa sarkabilir mi hocam ama 875 kişi için bahsediyoruz galiba. Doğru mülakata kalmalı ki yedek kalsın
-
@north-remembers Ordan ysk sınavına giren baya kişi olmuştur burada mülakata kalabilirler mi bilmiyorum eğer burda mülakata kalır aynı zamanda orayı da kazanan olursa bana göre burdan feragat edenler çıkacaktır. Hatta kaymakamlık kazanan bile olabilir buraya girip de kaymakamlık kazanan.. Daha önce de doğu illeriyle ilgili yorum yapmıştım şahsi görüşüm kazanıp gitmeyecek kişiler çıkacaktır.. Böyle olursa burada baya bi yedeklerden alım olur ama tabi takvimlerde belirleyici olur
-
@idyah takvimler çakışırsa kötü olur bence tercih yapacaklar o zaman benim de düşüncem guy, dguy, kaymakamlık kazananlar bu sınavı da kazandılar gibi ama bakalım hayırlısı sonuçlar bir gelse de öğrensek.
-
KAYMAKAMLIK SAYFASINDAN ALINTIDIR..
Arkadaşlar dün arkadaşın zehirli oku doğru okmuş ben de öyle duydum aynı hocadan. bilginize... Fakat hesaplamanın nasıl yapıldığına dair bir şey bilinmiyor. 73-74 puan olması muhtemel.
Eğer sapma yoksa bence soru iptali olmuştur ve o sayede 71 civarı neti olan girebilir. Bu bana mantıklı geliyor.Fakat bir şekilde 1 net 1 puana tekabül etmiyorsa 73 74 puanı kaç net yapan alır bilmiyorum.
Forumda paylaşılan bilgilerin büyük oranda doğru olduğunu düşünürsek ve diğer sosyal platformlardaki anketleri de değerlendirirsek bu sınavda 70 üstünde yapan 400 kişi bence yoktur. Bu daha çok temenni şeklinde.
Valla arkadaşlar dün burada konusu geçmese hocaya bunu sormazdım. Ancak böyle bir bilgi paylaşımı olup olmadığını anlamak adına sordum. öğrenilen şey sadece kağıtların okunduğu. kaçla kapattığını bana kendi düşüncesi olarak aktardı. tabi buna da bilgi neticesinde ulaşmış olabilir ben onu bilmiyorum.
-
@idyah ysk için konuşursak 1 doğru 1 puana denk gelemez ya sanmıyorum.
-
@mavkav Bence de gelmez hocam. 82 puanla kapatması hocanın yorumuymuş ama hesaplandığını teyit etmişler gerçi hoca kimdir doğru mu söylüyo bilmiyorum onun için paylaştım ben de hocam..
-
Şimdi Facebook grup paylaşımı yapmışlar 83 ile kapattı diye, söylemlere göre her doğru 1 puanmış. Kötü niyetli değildir diye umarak, hayırlısını diliyorum hepimiz için
-
@nilay bu 82-83 puan yapılan doğru sayısı değildir.
-
Arkadaşlar biraz daha seçim müdürü nedir ne iş yapar , özlük hakları nelerdir gibi konularda konuşsak daha faydalı olmaz mı ? Bu net puan işinin sıkıntıdan başka bir getirisi olmuyor
-
@mavkav İnşallah öyle değildir iyice stres oluyo insan 1-2 soru hatalı yapıp kaçırdık mı diye.. Ayrıca bu bilgilere de inanmıyorum ben sonuç belli olsa açıklar adamlar abi niye bizden saklasınlar
-
@nilay, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Şimdi Facebook grup paylaşımı yapmışlar 83 ile kapattı diye, söylemlere göre her doğru 1 puanmış. Kötü niyetli değildir diye umarak, hayırlısını diliyorum hepimiz için
Kim diyor onu yahu pek aldırış etmeyin, kurum içindekiler bilmiyor da kadrolu Facebook personeli nereden biliyor?
-
@idyah daha önceki hesaplamalarınız gibidir hocam , her doğru yaklaşık 1,1 gibi bir puan getirmesi lazım. açıklasalarda görsek ne diyim.
-
@kamucu2106 hocam daha önceden biraz tartışıldı fakat maaş konusunda net bir bilgi yok. sonuçlar açıklanınca biraz daha bu konular paylaşılır.
-
Son dogru sayisi ya da taban puan vs. bilmem de bu tarz bilgiler kurumdan boyle sizip bu sekilde yayilacaksa biz ulkece kepenk kapatip gidelim. Nerden tutsan elinde kaliyor.
-
biri facede paylaşmış 83 ile kapatmış ve yarın da açıklanıyormus diye.
-
@çölkaplanı hocam iyi ki face kullanmıyorum ya
-
@çölkaplanı hocam yarin cumartesi ?
-
Arkadaşlar herkes bi puan tahmini yapıyor. Fazla takilmayalim. Bazısı altı dolu yapıyor bazısı boş keseden sallıyor. Herkes en iyi kendini biliyor.
-
@foucault Haklısınız hocam büyük sakınca yaratıyo bu durum. Düşünün ki söylenenler gerçek ve sonuçlar şuan belli diyelim. Demek ki isteler şuan listeye bakıp mülakata sokmak istedikleri adaya göre puanlamayı da değiştirebilirler. İlandaki eksiklikler mağduriyete yol açmaz umarım demiştim daha önce de son söylentilerle iyice midem bulandı yemin ederim.
-
@foucault hocam valla ben de anlam veremedim ama öyle demiş .=)