YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers bakım hocambı :)))
-
@north-remembers gördüm arkadaş baya ciddiymiş.
bu hızla atomu da parçalayabilir:)) -
@antoniogramsci ah keşke yarın öğlen 2 de açıklansa hocam sizin de rekabet kurumu olur inşallah mor amblem gözümü kamaştırıyor
-
@north-remembers Yok hocam onun da olması çok zor hatta imkansız da işte ekledik oraya öyle Hayırlısı olsun, geç olsun da güç olmasın demişler.
-
@antoniogramsci hayırlısı inşallah olur hocam o kadar emek, sabır, zaman, kendimizi harcadık bu yolda inanıyorum başaracağız
-
@antoniogramsci puanınız kaçtı ?
-
@mulki̇ guy 79
-
@çölkaplanı kardeşim valla şaka değildi hepimizi ağalatacak noktaya getirdiler kendimden şüphe eder hale gelsim neredeyse kpss de ilk 50 de olup burda ilk 875 kişi arasına girememek bana çok koyardı
-
Haydi bakalim ysk 3 te 3 un tam zamani yavrum
-
Öyle bir hal aldık ki sanki seçimlere girmişiz de vekillik,belediye başkanlığı vs kazanıp kaybetcekmiş gibi sonuçları bekliyoruz yakında aa sonuçları manipüle ediyor tüm sandıklar açılmadı vs diyeceğiz
-
@aslan-reyiz o yüzden 27sine kadar sandıkları terk etmeyin arkadaşlar. manipülasyonlara gelmeyin
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz o yüzden 27sine kadar sandıkları terk etmeyin arkadaşlar. manipülasyonlara gelmeyin
"Resmi evrak ne diyorsa doğrudur. Koskoca devlet yalan mı söyleyecek?" - Michel Foucault
-
@aslan-reyiz hocam iyi güldüm ya
-
Uyuya kalmışım bi uyandım iibflinin gündemi değişmiş resmen 3 saatte
Kenan Işık'ın komadan çıkışı gibi kalktım yataktan, 2 gün daha uyuyayım da uyandığımda bizim listelerde açıklanmış olsun
Kazanan arkadaşları da tebrik ederim -
@idyah hocam hayrolsun rüyanız açıklandığını mi gördünüz yoksa dguy ve guy için mi dediniz
-
@north-remembers Yok hocam hiç rüya görmedim bugün
Dguy ve guy için yazdım
Bizimki de yakın çok yakın bekleyin -
@idyah anladım hocam. İnşallah bekliyoruz her gün bu başlıkta başa sarıp duruyoruz bakalım bugün neler olacak cumanın yüzü suyu hürmetine mübarek gün açıklansa keşke
-
@north-remembers İnşallah hocam ama ben haftaya çarşambaya kadar bekliyorum umarım daha kısa olur
Acaba dguy guy kazanıpta ysk sınavına giren 80 üstü yapan aday var mı bildiğiniz? -
@idyah benim yakın arkadaşım dguy kazandı 86 doğru ile guy sınavına bayram haftası trafik terörü yüzünden 11 saat ankara yolculuğu nedeni ile giremedi girseydi guy istanbul kazanmıştı. Ysk'dan da 90 civarı bekliyor bakalım.
-
@north-remembers geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun hocam
Neden sordum çünkü bi çok arkadaş oralarda istediği illeri yazdı hem de çakılı hizmet gibi avantajları sayesinde belki burayı kazansalar bile feragat edebilirler ysk yedeklere sarkabilir mi acaba diye düşündüm..