YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@arpad ya hocam kanun dediğin 100 soruda 28 tane tek kanunla bitseydi ne ala ama kapsamlı bir sınavdı yani çok fazla ihtimal veremiyorum ben 95 96 lara
-
@arpad sız kac yaptınız hocam
-
Arkadaşlar 2 gündür şu duyum mevzusunu takip ediyorum aklıma yatmayan bi yer var ve bence çok mantıklı
Duyumu alan kişi ya da kişiler puana kadar söylüyolar ( sonradan kıvırmaya çalışsalar da ) ya da hesaplanmış olmuş bitmiş diyolar.. Birileri de teyit ediyor vs..
Ulan bütün bunları öğreniyolar da bu Allah'ın belası sapmanın olup olmadığını bir Allah'ın kulu öğrenemiyor mu Bunu öğrenmek kadar basit bişey yok ki hem bu suç da değil hesaplama şöyle şöyle dicek bunu Ösym içinde bilmeyen yoktur zaten Yani özetle benim görüşüm bu duyumlar birilerinin ilgi odağı olma çabasından başka bişey değil. Tüm forum birileri tarafından zehirlendi resmen ha bunu söyleyen arkadaşa da demiyorum ona söyleyen kişi de kasıtlı yapmış olabilir..
-
@mavkav 91
-
@arpad tebrık ederım hocam . Onunuzde cok kısı olcagını zannetmıyorum.
-
@idyah hocam bunu soyleyen arkadas soyledi ve cekildi degil mi yani ben mi kacirdim baska bir sey yazmadi hic ekstra ? Eger boyleyse cok iyi hamle ya. Iki basliga bombayi koyup misirini patlatip bizi izlemis.
Helal, gg wp.
-
@foucault Ne bu grupta ne kaymakamlık grubunda ben o arkadaşın bir daha yazdığını görmedim, kaçırmadıysam. Fitili ateşledi gitti sanırım. Biz de böyle konuştuğumuzla kaldık.
-
@foucault profilini kontrol ettim şimdi başka yorum yapmamış ama bugün kaymakamlıkta birisi daha yazmıştı aynı hocaya ulaştığını söyleyip teyit ettim demişti. Ben bu arkadaşlar özellikle yaptı da demiyorum zaten tek aklıma yatmayan şu, hoca madem bu kadar önemli bi bilgiyi öğrendi en basit bilgiyi de öğrenirdi istese sınav nasıl hesaplancak derdi söylerdi içerdeki kişi de. Biz bile Cimer'e yazdık iyi kötü cevap yazdılar o hoca mı öğrenemicekti ?
-
@kendinehâkim kendimize hakim olamıyoruz demek ki hocam haklısınız
-
Arkadaşlar 75'lerin de umudu olsun. Bu sınav çok rahat bu puanlara düşecek. Demedi demeyin
-
@atauni25 ben 78 doğruyla saldım artık kardeşim ziraati de saldım yoksa kafayı sıyırıcam gittim ücretli öğretmenliğe başvurdum o olsun en azından
-
@idyah haydi diyelim öyleyse bekleyelim
-
Bu puan mevzusunu fazla abartmayın arkadaşlar buraya yazan biri içerden bilgi aldığını söylüyor sizde hemen kapılıyorsunuz ÖSYM açıklasın görelim bunlara itibar edip mesaj bile atmayın
-
Allah sınava giren her adayın yardımcısı olsun, bu gergin bekleyiş ve üstüne tuz biber olan erdoğan'ın açıklamaları sonrası daha da bir önem kazandı. İnşaallah her şeye rağmen işsiz ordusunun taleplerini dile getiren biri olur.
-
@gencbiraday ysk sınavına bu denli hazırlanan yok bence beklenenin çok altında kapatır.
-
@foucault :)) en çok senin yorumuna güldüm hocam ben zaten o kadar aktif kullanmıyom daha yeni başladım bişeyler yazmaya zaten kaymakamlıktan bir umudum yok ha ysk çok iyi geçti şükür bi sıkıntım olmayacak mülakat için sadece duydum yazdım yani öyle şey yok at ortaya kaç :))
-
şu kulağı derin hoca acaba kpss netlerini de öğrenebilmiş mi? Ya arkadaşlar itibar etmeyin ..Kim kime söyleyecek kaç ile kapattığını ? Tamamen kirli bir tezgah bu..Bu soğutma psikolojisi ...Facebook ta böyle yapan bir kaç kişi var ,deli gönül diyor ki ifşa et şunları..Benden size dost,arkadaş tavsiyesi ;sonuçlar açıklanıncaya kadar uğraşacak bir meşkale bulun.Aksi takdirde psikolojiniz fena bozulur.. 77 doğru ile kapatır diyorum ,hadi hodrimeydan...
-
@mavkav kim sızdırdı hayırdır?mit,kgb,cia,mossad, mı6? :))
-
@aslan-reyiz millet kafayı yemiş kardeşim.Biri Sayıştay kazananlar listesinde adı olmamasına rağmen sınavı kazandığını iddia eder(sanki sözleşmeli personel),kimisi kaymakamlık için sınavdan önce isimlerin gittiğini iddia eder, kimiside böyle ahmakça manipüle etmeye çalışır...Zavallılar. NOT: SAYIŞTAYA ,SINAVSIZ GİRİLEBİLECEĞİNİ İDDİA EDEN CAHİLLER VAR :))
-
Sayıştaya da girmiş birisi olarak Bn şöyle düşünüyorum. İyi çalıştığım sayıştaya söylenemez. 57 doğru yaptım olmadı da zaten. KPSS a grubundan bu sene 84 alan birisi olarak ve iyi kötü ysk sınavına da çalıştığımı söylüyorum. Bn 80 doğru yaptım. Tmm Sayıştay kadar zor olmasa da bence Sayıştay'da bi bakıma çalışan için zor değildi. 90 soruda 67 doğru kazandıysa, ysk 100 soruda 75 kapatır gibi üstelik sayı 875 unutmayalım. Herkese başarılar 27 Eylül bizim günümüz olsun