YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers hocam ben 80 ile kalamadığım için üzülmüştüm ama şu durumu görünce en azından Ankaraya gitme takım elbise masraflarından kurtuldum diye seviniyorum züğürt tesellisi anlayacağın.
Başka ve daha adil bir süreçte görüşmek umuduyla -
@afedersiniz estağfurullah kardeşim haketmişsindir tabi yanlış anlama beni. Ben seni tanımam etmem neden öyle düşüneyim. Sadece ben referans adı altında torpil ayarlayanlara kızdım
-
@longnight 1. si yanlış bilgi kardeş bu 2.si ise kazanan arkadaşların az maaş alması neden bizi mutlu etsin ki öyle düşünme lütfen. Maaşları 5300 civarı seçim müdürünün. Guy maaşlarında 4900-5300 arası.
-
@mehmetkvl tamam hocam kusura bakma ben o kadar çok kötü mesaj alınca anlayamamışım. Bu ileti altında asıl düşüncelerimi paylaşıp da gitmek istiyorum aslında.
Bana katılan katılmayan tüm arkadaşlar! Şimdi öncelikle zaten sıkıntılı olan en başta sistem. Sistem bizi ne referans ne torpil bulmaya iletmemeli. Ancak puanıma ve mülakatımın iyi geçmesine rağmen bana referans bulduğum için kızanlar olmuş. Öncelikle olaya bir de şuradan bakmanızı isterim. Asıl benim gibi durumlrda olanlar için referans aramak bir zuldür. Çünkü gereken şartları sağlamışsındır ancak hala alınamama kaygısı taşıyorsundur. Bu gerçekten çok acı. Ben de sizler gibi tamamen adil bir sistemin olmasından yanayım kesinlikle. Ancak tüm şartları sağlamış ve burada kazanamamış arkadaşlara üzüntülerinizi belirtip bunları sağlamış ve bir de referans kullanmış kişiye yükleniyorsunuz. Bu kişiye de mi üzülmek isterdiniz gerçekten. Biraz vicdanlı olmak gerekir, bence sıkıntılı olsa da bu iş de aynı merkezi atama gibi olmalı. Nasıl puanı alan hemen atanıyorsa bizde de öyle olmalı. Sadece güvenliğinde sıkıntı olanlar hariç. Hepinizin Allah yolunu açık etsin -
@afedersiniz, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mehmetkvl tamam hocam kusura bakma ben o kadar çok kötü mesaj alınca anlayamamışım. Bu ileti altında asıl düşüncelerimi paylaşıp da gitmek istiyorum aslında.
Bana katılan katılmayan tüm arkadaşlar! Şimdi öncelikle zaten sıkıntılı olan en başta sistem. Sistem bizi ne referans ne torpil bulmaya iletmemeli. Ancak puanıma ve mülakatımın iyi geçmesine rağmen bana referans bulduğum için kızanlar olmuş. Öncelikle olaya bir de şuradan bakmanızı isterim. Asıl benim gibi durumlrda olanlar için referans aramak bir zuldür. Çünkü gereken şartları sağlamışsındır ancak hala alınamama kaygısı taşıyorsundur. Bu gerçekten çok acı. Ben de sizler gibi tamamen adil bir sistemin olmasından yanayım kesinlikle. Ancak tüm şartları sağlamış ve burada kazanamamış arkadaşlara üzüntülerinizi belirtip bunları sağlamış ve bir de referans kullanmış kişiye yükleniyorsunuz. Bu kişiye de mi üzülmek isterdiniz gerçekten. Biraz vicdanlı olmak gerekir, bence sıkıntılı olsa da bu iş de aynı merkezi atama gibi olmalı. Nasıl puanı alan hemen atanıyorsa bizde de öyle olmalı. Sadece güvenliğinde sıkıntı olanlar hariç. Hepinizin Allah yolunu açık etsinOğlum atanmışsın işte neyi konuşuyorsun hala ben de senle aynı durumdayım ben atanamadım benim hakkım nolacak?
-
Vicdan...
-
Bana katılan katılmayan tüm arkadaşlar! Şimdi öncelikle zaten sıkıntılı olan en başta sistem. Sistem bizi ne referans ne torpil bulmaya iletmemeli. Ancak puanıma ve mülakatımın iyi geçmesine rağmen bana referans bulduğum için kızanlar olmuş. Öncelikle olaya bir de şuradan bakmanızı isterim. Asıl benim gibi durumlrda olanlar için referans aramak bir zuldür. Çünkü gereken şartları sağlamışsındır ancak hala alınamama kaygısı taşıyorsundur. Bu gerçekten çok acı. Ben de sizler gibi tamamen adil bir sistemin olmasından yanayım kesinlikle. Ancak tüm şartları sağlamış ve burada kazanamamış arkadaşlara üzüntülerinizi belirtip bunları sağlamış ve bir de referans kullanmış kişiye yükleniyorsunuz. Bu kişiye de mi üzülmek isterdiniz gerçekten. Biraz vicdanlı olmak gerekir, bence sıkıntılı olsa da bu iş de aynı merkezi atama gibi olmalı. Nasıl puanı alan hemen atanıyorsa bizde de öyle olmalı. Sadece güvenliğinde sıkıntı olanlar hariç. Hepinizin Allah yolunu açık etsinPes ya harbiden pes... torpil mi mecburiyet?
-
@mehmetkvl hocam yeni başlayan guy 5000 civarı maaş mı alıyor?
Kesin mi yani?
Öyleyse maşallah diyelim nazar değmesin -
@north-remembers İnsan hayret ediyor değil mi hocam? En azından sessizce ve belki biraz utanma ile yapılırmış eskiden.. Şimdi böyle baştan kabullenişi görmek ne acı ne ironik!
-
@gençişsiz etrafında çalışan varsa ocak zammıyla beraber sorabilirsin 5000 i rahat geçiyor. Asgeri ücret 2020 TL kardeş insanlar seçim müdürünün guyun maaşını falan 4100 lira falan sanıyor şaşırıyorum
-
@mehmetkvl hocam valla guy olan yok hiç:)
Alakasız olacak ama sayıştay falan kaçla başlar o zaman
6000 falan mı:) -
@öğrenci içler acısı durumumuz onu anladım galiba ne desem boş hocam ️
-
@mehmetkvl değil hocam Antalya seçim müdürü olsn bir müdür grup kurdu kaxananlar için orda söyledi maaşı,daha önce de bu fotumdan biri cimere yazmıştı aynı maas söylenmişti
-
@öğrenci dün bu kazandığını söyleyen arkadaşı eleştirdiğim için yorumum silinmiş, sırf siteye kazandığını yazmak için üye olmuş bu arkadaş, üstüne de torpili ne kadar da masum anlatmış. ne günlere kalmışız.
-
@hoffafd Açıkcası bu durumu ben de anlamadım. İnsanlar mülakat kaybetmiş yeni, doğru düzgün alım yok, burası zaten yangın yeri torpil yapıp vicdanlı olun gibi absürd şeyler söylüyorsun.. Var bir akıl tutulması bu coğrafya üzerinde ama neyse...
-
@mehmetkvl benim kuzen guy zamdan önce 4096 tl alıyordu yeni zamla 4500 alacağını düşünüyoruz 5000 bence bidaki seneye anca
-
Kardeşim biz sayıştaya girelimde 3000 versinler ne fark eder ayıpsın ya sayıştay bu
-
Bana katılan katılmayan tüm arkadaşlar! Şimdi öncelikle zaten sıkıntılı olan en başta sistem. Sistem bizi ne referans ne torpil bulmaya iletmemeli. Ancak puanıma ve mülakatımın iyi geçmesine rağmen bana referans bulduğum için kızanlar olmuş. Öncelikle olaya bir de şuradan bakmanızı isterim. Asıl benim gibi durumlrda olanlar için referans aramak bir zuldür. Çünkü gereken şartları sağlamışsındır ancak hala alınamama kaygısı taşıyorsundur. Bu gerçekten çok acı. Ben de sizler gibi tamamen adil bir sistemin olmasından yanayım kesinlikle. Ancak tüm şartları sağlamış ve burada kazanamamış arkadaşlara üzüntülerinizi belirtip bunları sağlamış ve bir de referans kullanmış kişiye yükleniyorsunuz. Bu kişiye de mi üzülmek isterdiniz gerçekten. Biraz vicdanlı olmak gerekir, bence sıkıntılı olsa da bu iş de aynı merkezi atama gibi olmalı. Nasıl puanı alan hemen atanıyorsa bizde de öyle olmalı. Sadece güvenliğinde sıkıntı olanlar hariç. Hepinizin Allah yolunu açık etsinAdam öyle bir yazmış ki referans bulamadığım için allah müstahakımı versin diyesim geldi. Pardon kardeş annem babam işçi olduğu için yeterli network oluşturamadım
-
@mehmetkvl hocam bu kadar yanlış bilgiyi keşke paylaşmasaydınız özellikle guy açısından
-
@ryan bana yalan söylüyorlar o zaman ne diyeyim