YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@serkankaya Allah'ına kurban reis
-
@iktisatsever hocam tecrübelerimizi paylaşmayalım artık isterseniz. Cahil adam çok istedikleri yerlerle çekiyorlar.
-
@serkankaya hocam devam ederseniz sadece yazdıklarınıza değil size de müdahale etmek zorunda kalacağım. Üslubunuza dikkat etmenizi öneriyorum.
-
Burada bilgi paylaşan kimse ben buranın ağasıyım, paşasıyım havasına girmezse gerçekten mutlu olacağız. Birilerine bilgi vermek, onlara yukarıdan bakma ya da hakaret etme, sana şunu yaparım, bunu yaparım deme hakkı vermez kimseye. Eğer iyi niyet ve paylaşmayı büyütme amaçlı yazılmıyorsa bilgiler o kişilerin vereceği bilgiye de fikre de ihtiyaç yok bu ortamda. Burası kimsenin kendini tatmin etme, egosunu şişirme, millete racon kesme yeri değil. Sözlerim özel bir şahısı hedef almıyor, bunu yapan herkes üzerine alınıp ister sessizce isterse patırtı kopararak burayı terk edebilir.
-
Arkadaşlar ysk 79 küürle kapatmış söylentileri dolaşıyor ne diyorsunuz doğruluk payı varmı ? Bu arada birinci 98 yapmış mış
-
@mulki̇ nerde dolaşıyor, face filan mı ?
-
@mulki̇ Yine kim diyor hocam
-
@mulki̇ aha elendim
-
79 "kusur" ?
-
@mulki̇ söyleyintiyi kim çıkarmış kardeş
-
sınava çok fazla insan girdi DGUY un 3000 kişi ile 83 de kalması bu sınav için korkutuyor beni inşAllah yüksek kapatmaz
-
Dostlar arkadaş iletiyi kaldırdı gelen tepkiler üzerine kendisi bir seçim müdürü tanıdığı vasıtasıyla bu bilgiyi paylaştı
-
100/98 = 1.02 × 78 = 79,49 eder yani 78 doğru kurtarır tabi söylenenler doğru ise
-
@mulki̇ aboo çok yapmış ya 95 filan yapaydı bari
-
KRAL YEMEMİŞ İÇMEMİŞ YSK KASMIŞ HELAL VALLA
-
@ese03 inşallah doğru değildir zira mahvoluruz
-
@vayt-çaklıt-moka dostum haklısın ama bi de şu cihetten bak sen eşek gibi çalıştın, bi sürü emek verdin işe liyakatin da var ama başkası torpilli diye işe girdi sen açıkta kaldın kendine yazık etmiş olursun benim buradaki kaidem, ölçütüm şu şayet istenen sayıya(sirlamaya) girmişsem misal ysk 175 kişi alacak ben ilk 175 de hadi bi 10 20 başvuru da geçersiz basvuru ve ya mulakata girmeyecek olanlardan ise ilk 200 icinde isem el mahkum torpil için elimden geleni yapacam yoksa zor adaletten yoksun ülkemizde emeğinin karşılığını alabilmek ve vicdanında rahat olsun bence ülkeyi liyakatsiz, beceriksizler yöneteceğiz sen yönet geleceğe dönük en azından az da olsa umitvar olabilirz
-
@mulki̇ Hocam arkadaşınız mesleğe dair bilgi alabilmiş mi seçim müdüründen? Rotasyon falan nasıl oluyormuş vs bunlarla ilgili duyumlar şuan hepimizin en çok merak ettiği konular arasında
-
@idyah hocam tanımıyorum kendisini face grubundan biri paylaştı sonra da iletiyi kaldırdı
-
Belki tutturabilir makul dogru sayisi beklenti dahilinde ama bir secim muduru osymden bilgi almasi zor geldi bana.
Yahu zaten dersane hocasi osymden bilgi alir mudur bilgi alir osym herkese bilgi saciyor masallah herkesin referansi herkesin duyumu var arkadas millet ders mers calismamis network kasmis.