YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@bynkeynes yok hocam bi bitmedi "kacla kapatir?" ben inaniyorum mulakattan sonra bile biri cikip "arkadaslar kacla kapatir?" diyecek..
-
Ysk'nın memur alımı(zabıt katibi vs.) mülakatında 1 tarih, 1 genel kültür, 1 de mesleki bilgi sorusu soruluyor demişlerdi.
Mülakat komisyonu aynı mıdır bilmiyorum. -
@vamos aynı olmasa bile bir mevzuattan soru gelse iki tane de genel kültür falan gelir heralde sanmıyorum daha fazla kasacaklarını.
-
@foucault ciddiyetten uzak ülke gençliği
-
ysk'nın seçim müdüründen önce çıktığı memurluk katiplik vs alımının mülakatlarında sorduğu soruları toparlamaya çalışalım hem bu forumda yazılanlardan hem de diğer forumda yazılanlardan, bi öngörümüz olur en azından
-
Sonuçlar açıklansın da o konuya odaklınıcaz artık bi kalıp kalmadığımızı öğrenelim de
-
Arkadaşlar mülakatlarda genelde mezun olduğunuz bölümle alakalı sorular sorulur misal iktisat mezunuysanız iktisatla alakalı bir soru ve seçim müdürü olacağanız için seçim mevzuatından soru gelecektir
-
osym nin sayfasına arada bir bakan var mı?
-
@mavkav ben arada bakıyorum, her bakışımda Ysk ile Yks'yi karıştırıyorum
-
@vamos ben de bir kere açıklandı sanmıştım
-
Arkadaşlar atamalar için ilçe puanlamasını öğrendik ama illerde de böyle bi sıralama var mı biliyo musunuz? Özellikle burdan bir kaç arkadaş seçim müdürü vs tanıdıklarıyla konştuklarını söylemişti duyan öğrenen var mı aranızda bu konuyu?
-
@vamos aynen hocam bende kendi kendimi heycanlandırıyorum.
-
@idyah ilçe puanlaması nasıl olacak hocam?
-
@mavkav yanlış söyledim heralde hocam puanlama dediğim ilçelerin bölge numaraları vardı ya 4-3-2-1 diye gidiyodu ondan bahsediyorum. Aldığımız puana göre belki oraya atama yapacaklar da ili neye göre belirleyecekler acaba illerin de kendi arasında bölge sıralaması vs var mı
-
@idyah hocam ilin boyle bir derecelendirmesi oldugunu sanmiyorum. Ilin ilcesi bazinda oldugunu dusunuyorum. Ankara icinde 5.bolge de var 4 3 2 1 de.ha yaniliyorsam arkadaslae yanlisimi duzeltsin.
-
@foucault Evet hocam Ankara içinde de Antalya içinde de vs vs bu sıralama var bu sıralamalar da büyük ihtimalle o ilçenin gelişmişlik seviyesi ekonomik sosyal durumuna vs göre sıralanmış hatta bununla ilgili yönetmelikte bişeyler yazıyordu şuan tam cümleyi hatırlayamadım. Ama iller arasında da bu ayrımı yapmışlar mıdır acaba sonuçta her ilin kendi arasında da bu şekilde farklılıklar var
-
burda ilçelerin numaraları var bağlantı metni
-
@yazgan Açılmadı hocam isteyen arkadaşlar burdan bakabilirler..
http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/02/20180218.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/02/20180218.htmBurda 2. yönetmeliğe '' Yüksek Seçim Kurulu Memur Sınav, Atama, Yer Değiştirme ve Nakil Yönetmeliği '' Tıklayınca açılan yönetmelikte en altta ekler var ekin içinde var ilçeler.
İllerle ilgili bilgi yok hocam ben onun için sordum. Yazılı sınav+ sözlü mülakat puanının ortalamasına göre nihai başarı listesine göre atanır denmiş peki 1. olan aday ilçe bazında 3lerden birine gidebilir ama il bazında bu ayrımı nasıl yapacaklar acaba ben bunu öğrenmek istedim.
-
@idyah hocam her bölgede çalışma şartı var atamaları nasıl yapacaklar bilmiyorum. yani birinci olan adamı 3.bölgeden başlatacaklar diye bir şey yok. zaten açılan ilçe kadroların tamamına yakın 4. 5. bölge. haziran eylül yerdeğiştirme kararnameleri çıkıyomuş ama bulamadım nette, neye göre nasıl yer değiştiriyolar yıl şartından başka nelere bakıyorlar bilmiyorum.
-
@mavkav Hocam her bölgede çalışma şartı benim anladığım kadarıyla şöyle oluyor. Diyelim ki siz direk 3ten başladınız ya da 4ten başladınız. Buradaki görev bittiğinde sizi 5e yollayacaklar bi şekilde o da yazıyordu yönetmelikte. Ama dediğiniz gibiyse eğer başarı sıralamasına göre atama yapılmayacaksa saçma olmaz mı? Gerçi şimdi diyelim ki 10 tane 3. bölge var ilk 10 kişiyi 3. bölgeye atadılar, geride kalanlar 4-5e gitti diyelim bu sefer de Diyarbakır 3le Ankara 4 var ilk 10a gireni cezalandırmış olurlar resmen Nasıl olacak anlamadım ben