YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ese03 yani ne düşünüyorlar 875 kişi toplanıp ysk nın önüne mi gidicek :))
-
@mavkav ne düşünüyolar ne planlıyolar bilmiyorum hayırlısı artık
-
@ese03 millet önüne bakar hocam en azından. her şey hazır sonuçlar belli ve bekletiyorlarsa hiç bir mantığı yok, eğer bu zamana kadar hesaplamamışlarsa ona da diyeceğim bir şey yok.
-
@ese03 Aksine erken açıklamaya çalışacaklar bence, seçime kadar bu alım bitmezse 4 yıl sonraki seçim için mi personel alıyolar kadrolarda büyük eksik var şuan
-
Arkadaşlar bilen biri şu soruma cevap verebilir mi ?
Bu sınavda da en yüksek net yapanı 100 e tamamlama olayı var mı yok mu?
Yoksa herkes net kadar puan mi alacak? -
@idyah hocam sadece yerel genel seçimleri düşünmenin yanı sıra , dernek seçimleri ne biliyim baro seçimleri vb. gibi yapılan seçimleri de var bu işin. (ilçeye ile göre yoğunluğu değişir)
-
@çölkaplanı Hocam yukarda da yazdım da ne farkeder bu sorunun cevabı hiç bişeyi değiştirmez. Etkileyecek 2 şey var 1 standart sapma 2 alanla gk gy netlerini ayrı puanlamaya tabii tuttmak. Onun dışında 1.yi 100e tamamlarsa 2.yi de 1.ye verdiği kadar puan verecek 3.ye de 4.ye de 875.ye de
-
@çölkaplanı hocam kesin olmamakla birlikte her doğrunun bir net olacağını düşünmüyorum, birinciye göre puanlar belli olur. idyah arkadaşımın daha önceki iletilerinin olacağını düşünüyorum.
-
En fazla kaç net yapıldı şu ana kadar
-
@mulki̇ 91
-
@idyah her soru 1.098 yapıyor 75 ve üstü için umut var
-
@mulki̇ Baz puanınız 82 ise evet hesabınız doğru hocam. Ama o hocaya göre 82 diyosanız hocanın 82 diye bi puan söylemi yok 80 üzeri kapatırsa şaşırmayın diyor..
-
@idyah Face de 100 ler 98 ler 95ler vardı tabi oraya ne kadar güvenilir bilemem
-
@ir06 Hocam orayla bura arasında güvenilir olma anlamında bi karşılaştırma yapamayız burda kişilerin kimliği belli değil trollün kralını yapar yapmak isteyen
Önemli olan 100 98 yapılması değil bunlar sıralamayı değiştirmez. Önemli olan yığılmanın nerde olduğunu ve hesaplama yönteminin ne olduğudur.. -
@idyah 91 dediniz ya o yüzden dedim ben
-
@ir06 pardon hocam kusura bakmayın ben diğer puanlama konusuna yanıt verdiniz sandım
-
@idyah eğer net üzerinden hesaplanırsa aynı sıralamadn bi sürü kişi çıkar (875. İle aynı puan alan demiyorum ) ve mülakata katılım 875 i aşar geçen kaymakamlık sınavında olduğu gibi iki tane 100 cü Üç tane 200 cü vs Böyle devam eder
-
@mulki̇ hocam zaten örneğin 80 net yapanı 1. olan adaya eklediği puana göre puan ekleyip sıralasa gene sonuç değişmez yanlış doğruyu götürmediği için 100 tane 80 yapan vardır hepsi atıyorum 500. olacak bu kişilerin.. Net üzerinden de hesaplansa netler 100e tamamlanıp da sıralansa gene aynı sıralamada olur insanlar küsürat yok çünkü sınavda. İlk günden beri ben de aynı görüşteyim en az 1000 kişi kalır mülakata hatta bilemeyiz belki daha fazla kalır bu puanlamayla..
Bunu değiştirmenin 2 yolunu da gene yukarda yazdım. Böyle olursa zaten sınav yüksek kapatır ayrıca adaletsiz bi hesaplama olur bana göre -
ben yüksek kapatacağını düsünüyordum buradaki yorumlar face vb ama burdaki facedeki adamların neyine güvenilir o da ayrı mesele..ayrıca soruları tekrar analiz ettiğimde yaptığım hataların çok basit olduğu bu düşünceye sevk etti beni.lakin benim yaptığım basit hataları herkes yapabilir. bunun için kimsenin umudunu kırmaya gerek yok...cb açıklamasından sonra herkes en azından mülakata girmeyi istiyor... artık 9 gün kaldı.herkesin hakkında hayırlısı olsun bundan sonrası artık nasip..
-
@epikür yanılmıyorsam 90 ile kapatır demiştiniz.