YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah hayır
-
@idyah hiç kurum personeli olamadım sürekli elendiğim için.
-
@serkankaya Saağlıklı yaşlar dilerim hocam o zaman sorun nedir?
-
@serkankaya İnşallah bu son olur o zaman hocam hakkınızda hayırlısı olsun
-
@idyah inşallah hocam sizin ve diğer tüm arkadaşlar için hayırlısı olur.
-
Video izledim nasıl bu derece önem arz eden bir üst düzey sınavlarda(ysk-kymkmlk) bilgi sızabiliyor sonuçlarla ilgili. imzalarken gördüm diyor dava açılmalı güvenimiz sarsıldı...
-
@beyefendi ne diyor tam olarak kaçla kapattığını da söylüyor mu ?
-
@beyefendi neler diyor videoda
-
video bu arkadaşlar ilgili bölüm 27:30'dan itibaren başlıyor.
-
@albertcamus bişey dememiş ki olasılıklı konuşmuş böyle kimselere itibar etmem ÖSYM i beklerim arkadaşlar bunlara aldanmayın
-
@gencbiraday Ben tam olarak durumu bilmiyorum hocam bu sınava girmedim ama videoyu merak eden arkadaşlar için paylaştım
-
@albertcamus sağolun size lafım yok hocam
-
Kaymakamlık okundu 73 puanla kapattı diyor. Ysk içinde okundu diyor 80 üstü diyor hoca
-
@beyefendi benim inanasım gelmedi 80 üstü kapatırsa şaşırmayın dedi bu sadece bir yorum , birde gözümün önünde okundu diyor garip
-
@idyah videoda 1.5 -2 puanlık sapmadan bahşediyor hoca , acaba yaptığımız netin üstüne 1.5-2 puan mı eklenecek ve ya düşecek mi?
-
Gözümün önünde imzaladı diyor 80 üstü deyip istatistik kurumuna gitti diyor standart sapma içinde ilginç bir sınav sonucu ile karşılaşmayız umarım. Bu tür kendinden emin sözler kuşkulandırdı beni. sonuçlar açıklandığında karşılaştıracağız...
-
@gencbiraday Hocam bu soruları bana neden sorduğunu anlamadım ama 2-3 gün önce yorum yapmıştım bu konuda. Videoyu iyi dinlemediğinizi düşünüyorum. Gözümün önünde okundu demiyor, sapma konusunda da kaymakamlık sınavı için sapmadan bahsediyo. Ertesi gün bir öğrencisinin sorusuna da kaymakamlık için 76 ''doğru'' demiş. Ben sonuçlar açıklanana kadar kimsenin dediğine itibar etmiyorum isterseniz hocanın ınstagram adresi var vereyim sorunuz varsa sorun
-
@gencbiraday ben de anlayamıyorum ne kadar rahat diyor kimse kusura bakmasın da alt tarafı bir dershane hocası yok okundu yok şu bu diyor çok normal gibi izliyoruz biz de
-
@idyah size lafım yok hocaya soracağım birşey yok , o Videodan sonra ortalık karıştı zaten , eğer bir dershane hocasının bile ulaşacağı durumdaysa ÖSYM , yazık halimize emeklerimize diyorum arkadaşlar 1 senemizi verdik bu kadar ucuz olmamalı
-
Birinci kaç puan aldıysa 100 e tamamlandı yüzde olarak diğer adaylarada aynı yüzde de ekleme yapılıyor sanırım geçen sene kaymakamlıkta böyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam