YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@north-remembers yanılmıyorsun kapatabilir ihtimal dahilinde 70 ilede kapatabilir bu da ihtimal dahilinde...14000 kisi girmiş 875 kisi 90 ve üstü yapabilir bunlar hep ihtimal dahilinde bunu ancak ve ancak ösym bilir..27sinde açiklar sonra hepimiz ögreniriz ve ayrıca şunu söyleyeyim 70 ile kapatmasını en çok ben isterim
-
@epikür her şey bir ihtimal asıl önemli olan mülakata kalabilecek miyiz? Bir ihtimal daha var mı? Az kaldı açıklanmasına bakalım hayırlısı...
-
@north-remembers herkesin hakkında hayırlısı olsun... ilk defa yapılan bir sınav. örneklerini bilmediğimiz bir sınav için yorum yapıyoruz.. ben bu sınava özel hazırlanmadım ama gerçekten basit geldi forumda yazdiklarım sadece kanaatlerim...
-
Arkadaşlar facebookta bi tane seçim müdürü buldum Soracağınız sorular varsa burda toparlayalım soralım iyi bi adama benziyor
-
@idyah hocam 1) isi cok kotuluyorlar adliyede odasi bile yoktur secimden secime hatirlanir onun haricinde adliye isleri verilir onlari yapar diyorlar dogru mu ?
- maas konusu ama soyler mi bilmiyorum hocam
Aslinda en cok calisma ortami ve sartlarini merak ediyorum hocam. 5.bolge icin ozellikle neler bekler bizi ? Sorabilirsen cok sevinirim hocam
-
@foucault Soruyorum hocam umarım yanıt verir. Ben yokken kaçla kapatır sor diyen olursa ne yapacağını biliyosun
-
@idyah haha hocam bu misyon kaldirabilecegimden com agir :.D sagolasin hocam
-
@foucault Sordum hocam biraz stalkladım adamı tüm arkadaşları 60+ müdür Bence ysk ilerde daha çok sınav açar gibi duruyor
-
@idyah özellikle seçimden sonra ne iş yapar tam olarak onu da sorar mısınız mülakat sorusu bile olabilir
-
@idyah CB de emekliler kadar alim yapacagiz dedi o zaman onumuzdeki senelerde en cok yskdan alim bekleyelim.
-
@bynkeynes sorarım hocam yanıt vermedi hala.. Bu arada 4 tane seçim müdürü buldum şuan makamları gayet düzgün hiç öyle anlatıldığı gibi kötü değil merak edenler varsa bilgisayarları yazıcıları vs var baya da geniş odaları ferah :))
-
@foucault Zamanında Binali Yıldırım da söyledi gençler artık kendilerini devlete atayım kurtulayım mantığından kurtulsunlar dedi ama söylemden ileri gitmedi hocam bunlar da aynı şekilde sadece söylem.. Emeklilik yaşı vs gibi sebepler tabiki de kurumlardaki boşalmanın önüne geçiyo ama ne olursa olsun azalma olsa bile devlet sürekli büyüyen bi yapı ve gerektiği kadar her zaman alım olacaktır. Bundan önce de zaten işlerine yaramadığı halde personel almıyodu kurumlar ihtiyaç varsa alım olacaktır her zaman.
-
@idyah hocam B alimlari belki biraz kisa vadede ama A grubu alimlarinin cok fazla etlilenecegini sanmiyorum. Zaten aldigi 5-10 kisi ihtiyac ciktikca aliyorlar uzmanliklarda degisen bir sey yok. Cok sey degil yani. Belki kisa donemde guyun sayisi kaymakamligin sayisi bu kadar yuksek olmaz ama alim olur yani.
-
@foucault Aynen hocam zaten a grubundan alımlar belli daha ne kadar azalacak 2012lerden beri düşüş ortada. B grubunda polislik vs gibi alımları azaltabilirler belki en çok oralara alım oluyodu zaten. Bakanlıklarda yeni birimler vs açılır kaydırabileceği personeli kaydırırlar gerisi mecburen yeni alımlarla desteklenecek
-
@idyah dediğiniz insanlar zaten bizim girmemizi hazmedemeyen insanlar ben çok takilmadim kimsede takılmasın bence ama yine de merak ettim isim verir misiniz bende bakiyim
-
@bynkeynes Bunlar emekliliği bekleyen insanlar hocam hepsinin torunu var O hazmedemeyenler 30-40 yaş aralığında yükselmeyi bekleyenler bu amcalarımızı zaten yükseleceği kadr yükselmiş Mesaj olark atıyorum
-
Cevap henüz gelmedi ama gördüğüm kadarıyla aynı il içinde yer değiştirenler olmuş farklı ile gönderilmemişler belki de evli vs oldukları için olabilir. Antalya'nın ilçesinden başka ilçeye İstanbul'un ilçesinden gene İstanbul'un ilçesine geçiş yapmışlar
-
Cuma 21.oo da twitter etkinliğimiz var arkadaslar lütfen destek verin.Ortak metin:
Sayın devlet büyüklerimiz,14 aydir beklediğimiz SGK DenetmenYardımcılığı ilanının akıbetini merak içerisindeyiz.Sizden gelecek haberle biz de istihdama katılma fırsatı bulacagiz.Lütfen çağrımıza ses verin. @ZehraZumrutS
@ahmetkoca3
@aysekardass
@msbagli
#1000SgkDenetmenYardımcısı -
@idyah bende 30 yaşındayım idyah
-
@serkankaya Kurum personeli misiniz?