YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah aynen hocam. yani bu yönetmelik bu sene çıktı ve ilk yer değiştirme kararnamesi bu ay için de olması lazım. ysk nın sitesine bakıyorum ama bir şey göremedim.
-
@mavkav Yok hocam ben de bulamadım o yüzden belki tanıdığı olan arkadaşlar öğrenmiştir diye sormak istedim.. Mesela şu da var aynı ilin içindeki bölgeye mi atıyorlar acaba daha sonra sizi? Yani diyelim ki Ankara 5ten başladık sonra Ankara 4 Ankara 3 diye mi gidiyor eğer böyleyse bi yandan iyi bi yandan kötü. Hem sürekli taşınmak zorunda kalmazsın 3 sene sonra görev yerin değişse bile ilçeden ilçeye bi şekilde gidersin kötü olan yanı da bi kere gittin diyelim bi ile çakılı orda mı kalcaksın ömür boyu bu da adaletsiz olur sanırım..
-
@idyah öyle hocam ama birileri de gidilmeyen yerlerde çalışmak zorunda bakalım yer değişikliği ile ilgili muhakkak bir şey yayınlarlar. sonuçları açıklasalarda herkes kurtulsa bir şekilde
-
@mavkav Sınavın her konusu ayrı muallak umarım böyle bi kurum vardır ve atanmayı başarıp işe başlayanlar olur aramızdan
-
@idyah dediğiniz gibi bölge olarak geçiyor atamalar il önemli değil yıllarca aynı şehirde de kalabiliriz 3ten başlasak da zorunlu olarak 4 ve 5numaralı bölgelerde çalışmalıyız
-
@yazgan O zaman atamalar acaba nasıl olacak hocam o konu hakkında da net bilgi yok. Acaba kura yoluyla mı olacak yoksa seçme hakkı verilecek mi
-
birkaç farklı ilanda adayların tercihlerine göre atama yazıyor bunda yazmıyor sanırım kura filan olacak
-
göreve başladıktan sonra kendi isteğimiz oluyor onu belirtmişler
-
Arkadaşlar birincinin puanı yüze tamamlanıyor mu yoksa her doğru bir puan mı
-
@dlknn Bunun cevabını bilen yok hocam ama ikisi de aynı kapıya çıkar. Tamamlanırsa tek fark 70 net altındaki adayın barajı geçmesi olur. Sıralamada yerinizi değiştirmez bu sorunun cevabı.
-
@idyah ben tercih listesi bekliyorum ve muhtemelennde tercih listesi olacak. Zabit katiplerine sectirip bize sectirmemek biraz garip olur.
-
@idyah evet haklısınız hocam ama hocanın biri 82 puanla kapattı falan demişti burda da konuşulmuştu hatta ona istinaden sordum bu soruyu, 78 doğrum var hocanın dediğide ola ki doğruysa o puana ulaşabilir miyim onu düşünüyorum
-
@dlknn, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@idyah evet haklısınız hocam ama hocanın biri 82 puanla kapattı falan demişti burda da konuşulmuştu hatta ona istinaden sordum bu soruyu, 78 doğrum var hocanın dediğide ola ki doğruysa o puana ulaşabilir miyim onu düşünüyorum
Sanırım aynı durumdayız
-
@foucault İnşallah öyle olur hocam boş kalan yerlere de kura çekilir sanırım o zaman
-
13bin kişinin kağıdını okumak bu kadar uzun sürer mi ya?
-
@idyah aynen hocam. "Eger bu listedekiler olmaz ise Baskanligin uygun gordugu yere atanmayi kabul ediyorum" yazan bi form imzalamamiz olasi. Bu arada rotasyonda bolgeler tamamlanacak. 1 den baslasan bile (ki oyle bir dunya yok) 5e rotasyon olursan sonra.
-
@mavkav Cuma günü Ösym forumu yıkacak merak etmeyin hocam
-
@idyah ben perşembe bekliyorum hocam
-
@mavkav önceki alımın(ne alımı bilmiyorm belki bilen vardır) mülakatları bitmediği için 27'sine kadar açıklamayın demiş ysk ösym'ye bende boyle duydum
-
@ese03 zabıt katibi tekniker alımının mülakat sonuçlarıdır hocam o. bu duyum biraz bana mantıklı gelmedi hocam. onlarla bizim ne alakamız var. sonuçlar bugün açıklansa kurum mülakat tarihlerini açıklamadıktan sonra ne olacak ki ?