YSK seçim müdürü alımı 2018
-
ilk müjdeli haberi kim verecek ?
-
Arkadaşlar, bekliyoruz ama muhtemelen gününde açıklayacaklar
-
kaymakamlık daha erken açıklancak gibi hissediyorum, kaldı ki biz daha az ve sorunsuz bir sınav geçirmiştik. niye beklettiler bu kadar?
-
@ir06 Bence çoktan bitti özellikle bekletiyolar bitmediyse gidip yardımcı olalım burda bekleyene kadar
-
Kaymakamlık geçen sefer öğlen 3 de açıklanmış bu sefer neden olmasın gazamız mübarek olsun nöbet yolunda
-
@idyah illaki bitmiştir ama bana da gününde açıklayacaklar gibi geliyor, şimdi bekliyoruz ya açıklanmaz
-
bence sonuclar belli olalı en az 10 gün oldu neden bukadar bekletirler anlam veremiyorum teknolojik cagda 20 küsür gün sınav sonucumu beklenir allah hepimizin yüzünü güldürsun inşallah
-
ya yemin ediyorum yılmaz vural gibi hissediyorum kendimi bitir hoca bitir
-
Hadi ösym bu kadar naz yeter
-
@ir06 Yok hocam bizim kurumlar sırf jest yapmış gibi görünmek için jest yaparlar
Önce alakasız bi tarih verirler sonra da ona az bi zaman kalınca açıklarlar ki aaa adamlar verdiği tarihten önce açıkladı hızlı çalıştılar imajı yaratırlar bununla da övünürler 27si hariç her tarihte açıklanır -
@idyah sali pazari var degil mi ? Bakayim evde ne eksik
-
her şey belliyse neyi neden niye bekletirler? tipik kamu mantığı ile birilerinin imzası ya da onayı bekleniyosa diyecek birşey bulamıyorum
-
14e 15 var bir ihtimal mi dersin
-
@mavkav Ülkede 100 milyona yakın oyu Türkiye'nin dört bir yanında elle tek tek okuyup sayıp 4-5 saatte sonuçları açıklayan kurum da var 10 bin kağıdı optiğe koyup okutamayan da var
-
@idyah Optiğe kağıdı heyecandan koyuyolar heralde pardon
-
@idyah Kağıdı optiğe koyuyolarmış adminlere sesleniyorum sözlerimizi geri alamıyoruz
-
@idyah :))
-
14 te yalan oldu ben gidiyorum abi
-
suskunluk bozulsun artık
-
Bu umutlu bekleyişler hep ösym nin bazı sınavları erken açıklayışındandır..