YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@kümük katiliyorum ya baya popi oldu bu sinav. 875 gibi gayri ciddi mulakata kalacak kisi sayisindan mutevellit boyle oldugunu dusunuyorum.
Gerci acik pozisyonun 5 kati olunca bir de YSK da 175 mudur kadrosu acik olunca..haliyle..
-
@sgkgeliyorum umut İİBF ekmeği
-
@kamucu25 haklisiniz 80 ve üzeri doğrusu olan mülakata gider. Ama biz istiyoruz ki 77 78 bandında kapatsın ki buradaki bazı dostlarımız da mülakata kalsın.
-
@yakup-cemil İnsAllah ya öyle olur benim de temennim o yönde..
-
bence 80 ve ustu cok rahat olması lazım ama suda var tabi 100 puanlık bir sınav ya 90 100 arası 875 kişi varsa güm şaka şaka herkes bir tahmin yapıyor olasılık üzerine bakarsak 91 le kapatmaması lazım matematiksel olarak bu gercek 99 98 97 96 95 94 93 92 91 herbirinde 100 kişi varsa 80 ciler güm ama imkansız yine 75 ve 80 arasında iddalıyımmmmmmmmm
-
@tunc 40 yapar ! TYnin 40. Yili kutlu olsun
-
Linklerden haber var mı
Leylekler geliyor mu? -
@çölkaplanı yaprak kıpırdamıyo
-
@mavkav bir den şok etkisi yapmazlar mi :))::)
-
@çölkaplanı bu zamana kadar beklettilerse gününü beklerler gibi geliyor, link ler de boşluk var ama eskisi gibi yazmıyor artık, böyle bir sonuç yoktur veya yayınlanmamıştır diyo çakallık yapıp sayıları değiştirince.
-
acıklanırsaa 14 ve 17.00 arası acıklanır bugun acıklamasa yarın hiç acıklamasın gununde acıklasın ozaman bir gün daha beklerim bu ne ya daraldım artık
-
genel olarak 10-14-17 saatlerini seviyorlar
-
YSK için doğdular, ya ysk olacaklar ya ölecekler korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar mülakatlardan elenenler bunu defalarca yaşadı yeniler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar büyük tehlikelere rağmen ilerliyolar ilk 875 e girerken o da ne son düzlükte iki boy öne çıkan 1.YSK koşusunu Aslan Reyiz ve Tercihini yap ekibi kazanıyor :)))
-
şu anda ankaraa olsam ösym tutuştururum dermişim içimdeki yangın gibi
-
@fetih hadi inşallah dostum
-
@kuşçubaşıeşref link açıldığını nerden gördünüz
-
@mavkav tus tercihleri linki olabilir
-
-
@mavkav anladim hocam cok tesekkur ederim
-
Hocam bi pazara mı gidip gelsen @foucault ?