YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Ölelim mi ey ÖSYM
-
bir gün beklerim iki gün beklerim
üçüncüde giderim
isime donmeliyim kendimi bilmeliyim
ben calisan biriyim.
:))))
Ferdi Tayfur -
@hamidiye hocam ben istikrarlı bir işsizim her saniye bekliyorum o yüzden
-
@bynkeynes Bende yeni muzun dolayısı ile işsizim. Sözleri değiştirmek istemedim hocam. :))
-
ösym 27 sinde açıklayacağım diyor.. hala sitem ediliyor:) ösym dediği zaman mı geçti...:) fark edemedim.. bir iki istisna etti diye.. hepsinde etmesini beklemek de doğru değil.. boşa beklememek de lazım bazen:)
-
@refik-soydam katılıyorum. İnsanlar içine doğan şeyi burada paylaşıyor ve bir beklenti oluşuyor. Çok ilginç
-
@refik-soydam İstese daha erken açıklama imkanı var mıdır diye beklentimiz var hocam.. Evet verdiği tarih de henüz geçmiş değil ama vatandaşın daha hızlı hizmet talep etmesi kadar da doğal bişey olmasa gerek diye düşünüyorum
-
@refik-soydam bu ara sınavlar hep erken açıklandı forumda da öyle bi algı oluşması çok normal hem canım istiyo bekliyorum kime ne
-
@bynkeynes bakınız bu son cümleniz harika:) elbetteki... yazımın sizin limana uğrama ihtimali bile yok bence... oldukça rahat olunuz:) ösym bir aşktır:)
-
@idyah elbetteki... hizmet beklerken şunu da hizmet sunma adayı olarak düşünmek lazım, kamu da belirli bir plan yapılmıştır (milakat komisyonu onların görev çizelgesi ve iş günleri planları,hatta hazırlık işlemleri eden personeller belki onların yıllık izinleri dahil... vs) bu planların kolay değişmesini beklemek zor... ama ösym söz konusu olduğu için herşeyin serbest olabildiği de ÇOK AÇIK.. gönder tuşuna dokunana kadar bakarsın açıklanır:)
-
@refik-soydam Hocam Ösym'nin sonuç açıklamasıyla Yüksek Seçim Kurulu'nun mülakat komisyonun ne alakası var? Sonuçları açıklasın Ösym Kurul istediği tarihte mülakata kalanların listesini vs açıklar tarihini verir
-
@idyah hmm işleyişi beğenmediniz galiba:)... ösym dışında her kuruma toplumsal ve siyasi baskı yapılır:)... burada bile hemen etkinlik vs yığılır ve yukarıdaki arkadaş dediği gibi kamu hizmetlerinde hızlılığı istemek en doğal hak:).... ösym bu işte "topun en tehlikesiz olduğu yer"....ayrıca inşallah kazananlar içinde olursunuz, ve bu yazdığınızı mülakat hazırlık ve mülakatın sonuçlarında da konuşuyor oluruz.. (ama şimdiden söz vermenizi istiyorum o zamanda cevabınız mülakat ilan edilsin yapılsın da sonuçlar ne zaman isterse açıklansın:) ya da sonuçlar açıklansın da görev başı ne zaman isterlerse o zaman etsinler olmasın:)
-
Arkadaşlar son tahminleri alalım. sizce kacla kapatır?
-
Genel olarak neden erken açıklanmasını beklediğimi de kendi mantık çerçevemde açıklamaya çalışayım, isteyen arkadaşlar 27sine kadar bekler ne forumlara ne de Ösym'nin sitesine bakmaz, isteyen arkadaşlar da farklı forumlarda ya da sosyal medya hesaplarında sınavların kaçla kapatacağı ya da erken açıklanma ihtimalleri gibi duyumları/tahminleri araştırır..
(22.07.2018) Kpss giren aday sayısı 1.175.027 Sonuç (29.08.2018)
(05.08.2018) Kpss Öabt sınavına giren aday sayısı 276.343 Sonuç (29.08.2018)
(21.07.2018) Dgs başvuran aday sayısı 388.215 Sonuç (16.08.2018)Ösym 1 milyon adayı da sınav yapsa ortalama 25 günde sonuç açıklıyor 300 bin adayı sınav yapsa da 25 günde sonuç açıklıyor.
Şimdi yaklaşık 14 bin adayın sonucu 23 gündür açıklanamadı..
Demek ki önemli olan sayısal veri değil, malesef ki neredeyse tüm kuruluşlarımızda olduğu gibi bürokrasinin hantallığı ya da ''canı isteyen istediği gibi'' iş yapıyor
Bu yüzden benim için tarihlerin netliği değil hizmetlerin her iş için en kısa ve doğru şekilde yürütülmesidir. -
@fs sizin tahmininiz nedir ?
-
@ir06 ben biraz yüksek düşünüyorum inşallah yanilirim 81 gibi kapatacağını düşünüyorum
-
@refik-soydam Değerli hocam malesef beğenemedim uzun zamandır da beğenemiyorum yukarıda da hızlılığı isteyen arkadaş bendim
İnşallah siz de kazananlar arasında olursunuz buradaki tüm iyi niyetli arkadaşlar için ben de bu arzudayım.. Ama şimdiden size hiç bişey için söz veremem çünkü yukardaki yazımda Ösym sonuçları açıklasın da ne olacaksa olsun demedim, Kurulun mülakat komisyonuyla sınav açıklanma tarihi arasındaki bağlantınızı eleştirdim. Elbetteki her hizmetin bir an evvel çözüme kavuşurulmasını ve bürokrasiye takılmamasını arzu etmeye devam edicem ve eğer süreçler uzarsa bununla ilgili de düşüncelerimi belirticem böyle bir durum olursa şaşırmamanız için sizden şimdiden söz istiyorum saygılar -
@idyah anlaştık:)... artı bir perde daha açmak isterim, değil ösym sonucunda devlet bütçesinden para çıkacak hiç bir ilan veya duyuru zamanından erken açıklanmayacağını, bütçe rakamları ortada iken kesine yakın dille yazabilirim.. sonucu hazine ve maliye bakanlığına dayanan yolda hiç bir kurumun ivedi kavramını değil uygulama düşünme olasılığını bile düşük olasılık düşünenlerdenim.. mülakat sürecinde görüşmek dileklerimle...allah yar ve yardımcınız olsun hocam..
-
az kaldı az biraz daha sabır , kpss sonucunu bu kadar heyecanla beklememiştim
-
@refik-soydam Süreci uzatmak sadece bütçeyle ilgili bi durum değildir sayın hocam ben başından beri bunu vurguluyorum.Bütçe konusuna girersek burda çok ince hesaplar yaparız gerek yok bence Fikirlerinize saygım var Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi forumlar