YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@fs 75 olsun bizim olsun .
-
75 ve 80 arası
-
Arkadaşlar son tahminleri alalım. sizce kacla kapatır?
BEN 81 // 82 ILE KAPATACAGINI DÜŞÜNÜYORUM
-
@zeyno5454 cok buyuk risk aldin. Simdi 80 alti kapatir lobisi bulundugun binaya assinleri gonderecek.. :.)
Saka bir yana benim kendi tahminim artik yok. Valla artik yok ne olur cidden bilmiyorum. 70 sonlari 80 baslari arasinda gidip yelen rakamlar.
-
@foucault inşallah düşük kapatır da herkes mutlu olur
-
@zeyno5454 umudumuz dilegimiz o hocam
-
Can çatlasa 10-12 bin kişinin girdiği sınavı 20 küsür günde okuyamadılar ya bekle bekle ağaç olduk
-
Sinava ozel hicbir calisma yapmadim yani secim kanunlarina 1 kere bile bakmadim,kpss bilgileri vesaire ile 75 dogru var,yani burdan sunu anliyorum sinav oldukca kolaydi bu yuzden 75 ve altinda kapatma ihtimali bana dusuk geliyor tabi belli olmaz,hayirlisi.
-
@mamacola 1 kere bile bakmadın mı ?!
-
@kamucu2106 bakmadim hocam gk gy 35 dogru,alandan da 40 dogru var,alandan 20 yanlisin 15 i secim kanunlarindan bakmadigim icin haliyle.
-
Yanlış doğruyu götürüyo muydu sınavda?
-
Kpss den belli seviyede olan aday 70-75 yapmıştır ama üzeri için ysk kanunlarını bilmek gerek.
-
@idyah hayır
-
@idyah iyidi
-
@foucault Onu bırak şimdi sapma var mı yoksa her soru 1 puan mıydı?
-
@aslan-reyiz aynen hocam iste alan yanlislarinin bir kismini gk gy ile ekarte etmek ve 875 kisi olmasi az umutlandirdi ama 75 e inmesi zor gibi, 78 bandı filan olur,keske bir kere kanunlari okusaydim en azindan.
-
@idyah hocam ben osymnin verdigi kalem kutusunda seker cikmayinca elendim. Bilmiyorum o yuzden.
Hayirlisi.. -
@foucault Nerde kalem kutusu dağıttı Ösym?
-
@idyah hocam sinavdan once kapidaki kuyruk kalem kutusu kuyruguydu denk gelmediniz sanrm
-
@ese03 Hocam cehaletimi mazur görün ben sınava girdiğimi unutmuşum belki de girmemişimdir şeker kutu falan deyince arkadaş kafam karıştı şimdi