YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Farklı bir konuya giriyorum mülakat bekleyen arkadaşlar referans konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz?
-
@serkankaya fire in the hole! Buralar karışır
-
-
@dibace işe girmenin %1’i sınavı kazanmak geri kalanıda mülakat arkadaşlar. Bilmemezlikten,görmemezlikten gelemeyiz. daha kolaydır ysk demiyorum da kaymakamlıkta şu an neler oluyordur iyi bilirim. burası da ne mücadeleler verecek merakla bekliyorum. Son yıllarda ilk alım sonuçta! kanunda ysk başkanı atamayı yapar yazıyor ama...ömrümüz olursa göreceğiz.
-
@serkankaya ![alt metni (https://i.hizliresim.com/1EABEj.jpg)
-
Arkadaşlar kızacaksınız ama ben bu kaçla kapatır konusundan çıkamıyorum Kutluay hocanın twitter anketinden 1150 kişiden %53 ten fazlası 80 üstünü işaretlemiş, bi arkadaş da facebook anketini burada paylaşmıştı, yüksek yapanlar tahminimizden daha fazla sanırım
-
@politics06 ne olur yüksek kapatmasın
-
@politics06 sınava girmeyenler bile isaretleme yapmış diye duymuştum
-
@serkankaya katılıyorum hocam,netim yüksek ama tanıdıklarım alçakta bu mülakat belası yüzünden 30uma gelip tüm mülakatlardan elendim.
-
Bir seçim müdürü ile konuşma fırsatım oldu. Referans olayının etkisini sordum. Bana verdiği cevap şu oldu. Etkili olsada kurumda hakkıyla görevine gelen bir çok kişi olduğunu söyledi. Onun için çok moralinizi bozmayın derim.
-
@hamidiye sadece referansı mı sordun, atanma şeklini ya da maaş filan sordun mu?
-
@hoffafd Maaşı sormak istedim ama uygun olmaz diye soramadm açıkçası. Sadece ne is yapar diye sordum. Espirili bir dille bol bol seçim yapar dedi. Bir de seçime yetiştirirler mı dedim. Büyük ihtimalle yetiştirirler dedi. Diğer mesleklere göre daha rahat olduğunu söyledi. Öğrendiklerim bunlardan ibaret.
-
@serkankaya hocam o zaman ben hic girmeyim mulakata. Gerek yok. Hadi yine iyisiniz 1 rakibiniz elendi. Hayirli referanslar..
-
@foucault sayın hocam sizi rakibim olarak görmüyorum umarım buradaki tüm arkadaşlar bu işe girer sizinle birlikte. Hamidiye hocam moral bozmak gibi bir derdim yok diğer arkadaş gibi bende 30 a gelmiş ve gelene kadar neler görmüş insanım. Tanıdığınız müdür oldukça komikmiş gerçekten. Mülakata hak kazanan 875 kişi işe girecek 175 kişiyi çıkarırsak 700 kişi haketmemiş mi olacak?oysa ki onlarda sınavı puansal olarak kazandı. Bazen oluyor ki ilk sırada ki elenip son sırada ki giriyor.bunu söyledim, hazırlıklı olun istedim.
-
@serkankaya Hocam dikkat ederseniz moral bozmayin degil moraliniz bozulmasin dedim. Sizin moral bozdugunuzu kasetmedm hatta sizinde moraliniz bozulmasn onu ima ettim. Diger husus ise secim muduru tanidigim var demedim sadece konustugumu soyledim. Eger sizinde ilcenizde secim muduru varsa sizde cekinmeden gidip konusabilirsiniz. Cok mulakata girdiniz umarim sizin icin ve hak eden herkes icin bu son mulakat olur.
-
@hamidiye umarım öyle olur hocam. Hepimiz moralli olmalıyız tabi ki! Düzelteyim;Moralinizi ve moralimi bozmak istemedim.hem bilgi hem destek amaçlı bu forumdayız değil mi?Ama hepiniz referans bulun.
-
@hamidiye Hocam çalışma şartları ve maaş konusunda elimizde hala net bir veri yok. Tamam sınav açıklanmadı ama yakalamışken sorsaydınız. Merak ediyor insan
-
@serkankaya hocam kaş yapayım derken gözü çıkarmışsınız ama iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum
-
@mulki̇ tek derdim kaş yapmaktı gerçekten. Gözde çıkarmadık hocam. Değil mi Hamidiye hocam?Düzeltme:yanlış okumalarım. Doğru: yaşanacak süreçte olacaklar. İnşallah hepimiz için hayırlı sonuçlar olur.
-
@kamucu2106 Hocam maas sormak aklımdaydı ama dediğim gibi tanımıyordum onun için o anın atmosferi ile acıkası sormak için çekindim.