YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ese03 Sınav zaten başlı başlı filme döndü hocam
Kemal Sunal'ın dediği gibi salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır.. yarın da perşembe perişan olmadan sonuçları görürüz inşallah -
@idyah yarına kadar akıl sağlığımızı korursak, hepimiz seçim müdürüyüz.Bence asıl sınav bu süreç arkadaşlar
-
ya arkadaşlar bu konuyu kapatalım artık benim sizden bir istegim var yarın herkes aldıgı puanı kaç neti oldugunu mülakata kalıp kalmadıgını yazarsa sevinirim ona göre bakacam ösym sitesine lütvennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
@hassan Ben son gün çok iyi bi yol buldum hocam söyledim size de Bugün açıklasa da bakmicam dedim bütün umutlarımı kapattım film izliyodum uyuya kalmışım Yakın gemileri gitsin
-
@tunc merak etme hocam sen rica etmesen de boyle olcak zaten. Aynen soyle yazilar dolacak bura yarin;
" 87.06 siralama 336 hakkimizda hayirlisi olsun mulakata kalan arkadaslara basarilar."
-
@foucault Açılın ben doktorum ! Yazanlar da olur mu peki hocam?
-
inşaşah netide unutmasınlar(:
-
@idyah hocam tip mezunu oldugumdan forumdaslara ilk mudahele benden
-
@foucault Sende farklı bi aura seziyorum ben hocam beklerim
-
@foucault hocam bu nedir acaba. Açıklandı zannettim.
-
75 - 78 arası kapatacağını tahmin ediyorum. Saat 12den sonra tetikte bekleyeceğiz
-
@mavkav haklisiniz hocam yarin olsun hayir olsun hepimiz icin insallah..
-
@okahraman07 geç kalmayınız 12.00 mi:)
-
@okahraman07 hocam ben 00:00 dan itibaren bekleyeceğim.Su uyur Ösym uyumaz.Her an tetikteyim..
-
Bundan sonraki süreçte şu facebook grubundan buraya haber taşınmasa daha iyi olacak sanırım. Uydurmalardan başka bir şey yok orada. Buraya da taşınmasın bence.
-
Iman tevhidi
Tevhid teslim
Teslim tevvekulu
Tevekkül de saadeti dareyn i iktiza eder -
@gölkentli maşallah nurdan hakiketler
-
@antoniogramsci aynen çamur gibi kaçıyoruz yine gelip gözümüze giriyor
-
78 le kapatacak biiznillah
-
Tıpçı var imam var sayfa da ne ararsan var