YSK seçim müdürü alımı 2018
-
'Hukuk fakültesi veya siyasal bilgiler, idari bilimler, iktisat ve maliye alanlarında en az dört yıllık yükseköğretim yapmış...'
İşletme fakültesi mezunları başvuramıyor mu şimdi? yoksa denklikten girebiliyor muyuz? -
@hahamas bazı ilanlarda şu karmaşaya bir çözüm üretilememesi gerçekten garip oluyor. Anlaşılan yine benzer saçma bir durumla karşı karşıyayız.
-
Kpss puanı istemiyor galiba
-
@1umut senin yerin benim yanım demek isterdim de her yer bir kişi alıyor yeni başlığımız hayırlı olsun
-
@1umut Tamam hocam.Zaten kaymakamlık sınavı var o gün İlanın incisi olmuş.Diğer yerler pek iç açıcı değil :))
-
@antimülakat umarım girebiliriz. girmememiz için hiç bir sebep yok.
-
@onuktekin aynenn,ilanin yildizi:)) kaymakamlikla saatleri farkli Allahtan. Girelim bakalim ne olcak sonuc, kime niyet kime kismet
-
@buseneatanıyorum kalplerimiz bir olsun be️
Cok sukur basliklarimiz cogaliyor bu gece de secim muduru olarak yatacagim. Yarina Allah kerim:))) -
@antimülakat bu ünvanın maaşı ne kadar olur hocam var mı bi öngörün?
-
@hoffafd tamamen tahmin ek gelir muhakkak olur seçim dönemlerinde. Genel ortalaması da 4 ile 5 bin arasına denk gelir diye düşünüyorum.
-
5 kat mülakat işi sıkıntı.
-
nüfusa kayıtlı olduğunuz ilçeyi yazamıyorsunuz!
-
@aliveli zaten nüfusa kayıtlı ilçem acilmamis:)))
-
Tek ilce mi secicez onun 5 katı değil dimi
-
Bekar Olan seçim Müdürü 2018 Temmuz Ayında Net 5,445.89 maaş almıştır.
Evli ve eşi çalışmayan bir seçim müdürü ise 2018 Temmuz ayında net 5,716.35 TL maaş almıştır.
https:// mevzuatinyeri. com /maas/2018-temmuz-secim-muduru-maaslari-ne-kadar.html
-
Çalışma yeri tercihini sınavdan önce mi yapıcaz sonra mı? Yani Guy gibi mi sgk denetmenlik gibi mi olacak orayı çözebilen var mı ?
-
@aliveli hocam öyle bir maddeyi ilanda göremedim.Gozden kaçırdığım bir nokta mi var
-
@aslan-reyiz uuuuu o neydi be:))
-
@byteks1 başvuru kılavuzu yayinlancakmis
-
Temiz ilan insanlara memleketlerinde güzel maaş ile çalışma imkanı sunuyor. Şu haliyle Guy'dan bile bir tık önde gibi duruyor.