YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar tahminimce kurumiçi ve kurumdışı aynı sıralama içinde o yüzden mülakata hak kazandınız ya da kazanamadınız yazmıyor.
-
@politics06 ösym yi aradım ysk belirler dedi,ysk da sürekli meşgul iletşime geçen var mı
-
@foucault ya ne demek istediniz ben anlamadım 83 puanla kalamadik mi şimdi
-
@antoniogramsci yok daha neler:)
-
@politics06 81 alan herkes 889. sırada.
-
@byfarukates evet hocam ama bu ne demek mülakata kalamadık sanırım
-
@hassan 888
-
@byfarukates 81 alan ilk kişi mi 889. sırada yoksa sonuncu kişi mi
-
888 kisi mulakata cagiriliyor diye hesapladim. 82 ile. Kapatmis gibi gozukuyor.
-
@aliyilmaz85 evet farkettim hocam ilk terimle son terimi topladım da 1 çıkarmayı unuttum
-
@politics06 81 alanların sıralaması 889 a kadar olması gerekiyor 889 dan başlaması bana mantıksız geldi
-
@bynkeynes hocam ilk hesap yaptigim iletiyi kale almayin. 83 ile kaldiniz.mulakata hocam
-
Kurum içi de sıralamaya dahil görünüyor. Yani 80-81 puanlarında kapatması olası.o yüzden ümitsizliğe kapılmasın 80 üzeri..
-
aynı puanı olanların sıralaması aynı, şu ana kadar 3 tane sıralaması 175 olan kişi gördüm.
-
Kaç kişi mülakata çağıralacaktı arkadaşalr
-
@cesss hocam şimdi ysk ile görüştüm, kurum içi ve kurum dışı olnalalrın listesi berabermiş,yani tek liste oluşturulmuş, kurumiçi ve kurum dışı olanlar ayrıştırılıp mülakat listeleri yayınlanacakmış
-
Sonuçlar açıklandı ama sorunlar daha fazla arttı galiba.
Taban puan kaç ?
Mülakata kaldım mı ?
Liste kurum içi ve dışardan alimi mı kapsıyor? Eğer öyleyse gerçek sıralamam kaç ?
Asıl liste ne zaman açıklanacak?
Bir sürü soru -
@politics06 hocam 76 olmax mı 2000
-
@buğracaan hocam inanın hiçbir bilgim yok, bilgili arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur
-
kurum içi ile dışardan alım aynı sıralama da ise dışardan girenler için 80 inebilir kurum içi düşebilir de artabilir de