YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@john-rawls benimde 81 ne güzel 85 bekliyordum en azından bir mülakat görürüm diyordum.kısmet kazananları canı gönülden tebrik ederim
-
90 üstü yapan var mı kaçyazıyo sıralama
-
Puan 90 sıralama:45
-
91 doğru ile 34 teyim. Gerçekten 98 yapan var galiba sınavda. Birde aynı puan alan kişileri ayni sıraya koyduktan sonra sıralamanın normal bir şekilde devam etmesi gerekmiyor muydu? Yani 50 kisi doksansa 89 puanın sıralamasi 51 diye başlamıyor mu
-
Hocam 85 puanim var. Osym siralamam 327 ama ayni puani alan zibilyon kisi oldugu icin kaba taslak hesaplamalarima gore mulakat icin 600 kusurlerde falan olmam lazim. Arkadaslar yuksek kapatiyor gibi gozukuyor.
Ayni puani alan kisi sayilarini hesaplayarak siralayip 875 kisiye ulasmaya calisin.
Yeni uyandim kaba taslak baktim yaniliyor olabilirim ama durum bu. 85 puan bile zar zor kurtarmis gibi gozukuyor.
-
@fişek-morgen, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
82 ile kapatmış
Bu yanlış bilgilendirmeden dolayı özür diliyorum .
-
@kendinehâkim, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz sende yazıyor mu mülakata hak kazandınız diye ?
Hayır yazmıyor dostum
-
@foucault hocam şimdi 83 puanla 550 yazıyor kalamadık mı mülakata
-
Şimdi sınav kaç puanla kapattı benim puanım 82 707 şimdi mülakata kaldım mı ?
-
Simdi asil3 probleme geldik. YSK listeyi ve mülakat tarihini ne zaman açıklayacak.
-
Böyle saçmalık yok. Yaz kalmış mı kalmamış mı ona göre millet önünü görsün. Bürokrasinin IQ Sseviyesi baya düştüü yada çıldırtmak için yapıyorlar. Sosyal deney de olabilir
-
@grundig kaldınız hocam.
-
kaymakamlıkta açıklandı
-
@cesss hocam 889. kişi 81 alan son kişinin mi ilk kişinin mi puanı bence bu herşeyi belirleyecek
-
Benim tahminim en az 889 kişi kaldi mülakata, eger sıralamaya kurum içi de dahilse daha fazla olabilir.
-
@rintintin hocam simdi bir daha hesap yaptim da. Ben sandim ki ayni puan alan kisi sayisini hesaplamadan siralamislar. Oyle olunca durum.karisiyordu ama 91.ye 34 , 90.ya 45 dediklerine gore ayni puanlari hesaba katip siralamayi dusmusler.
Bu mantikla benim ilk hesap yanlis.olur.. ve bu hesapla siz mulakata kaldiniz mulakata hocam.
Ilk hesabim biraz farkliydi kale almayin simdilik
-
mülakata kalıp kalınmadığı nasıl belli olacak sonuçlarda yazmıyo böyle bir saçmalık mı olur mq?
-
@foucault bir an korktum hocam hayırlı olsun size de
-
Arkadaşlar şimdi 82 alanların sayısı ile 875 dolduğu için 81 alanlar 889.kişi mi olmuş
-
92 doğruyla sıralamam 18.