YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@rintintin whatsap linki paylaşmak yasaklanmış.
-
@erengrgl ben de buna cevap arıyorum siz ne yaptınız hocam
-
@fs hocam ora bos birakiliyormus
-
Bu işlerin yeri forumdur.
Bir gunde 100 bildirim geliyor. Mesgul oluyorsun bir sey oluyor zaten yararli bir sey paylasilmiyor da paylasilsa da kac mesaj yukarda kaliyor arada kayniyor gidiyor. Her giriste her bakmayan her yeni gelen ayni sorulari bastan sormaya basliyor.
Ayrica forumdaki beyfendiler hanimefendiler gitmis whatsapp mahallesi kavgasina donmus ortam. Bir garip.
Cinsiyetcisinden tut, alinganina, cok bilmisinden tut, civitanina valla niye boyle oldu? Forumda daha guzel cidden en azindan bu kadar seviye dusmuyordu.
Geri gelin ozledim :.(
-
merhaba arkadaşlar bedelli askerliğe başvuranlar askerlik durumu ile ilgili ne yazmalı ?
-
@kamikaze en mantıklısı tecilli yazmak.
-
Arkadaşlar kolay gelsin bir kaç sorum olcaktı da bu kadronun tayin olanakları nelerdir? Taşra uzmanlık ve denetmenliklerle karşılaştırdığımızda olumlu veyahut olumsuz yönleri nelerdir?
-
@umutsuz-0 elde sanıyorum net bir maaş bilgisi yok ancak benim anladığım kadarıyla şartları merkez uzman ve müfettişlikten aşağı değil.
-
@umutsuz-0, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Taşra uzmanlık ve denetmenliklerle karşılaştırdığımızda olumlu veyahut olumsuz yönleri nelerdir?
5 yılda bir rotasyon var. 5 yıl yılın sonunda 1 yıl daha kalma ihtimali-imkanı var. Bu 5 yıl bitmeden görev tayin istenebiliyor mu bilmiyorum. İlandaki ilçelerin çoğu gerçekten küçük ilçeler bu nedenle işler rahat olacaktır. Büyükşehirde yaşamaya alışmış birini çıldırtacak derece sakin yerler çoğunlukta. Sakin yer isteyen,işten kalan vakitte ders çalışmaya devam ederim diyenler içinse çok güzel bir fırsat olacak. Maddi olanakları da gayet güzel. Bu zamana kadar okuduklarımdan,araştırmalarımdan,dinlediklerimden anladığım gördüğüm bunlar.
-
Arkadaşlar diyelim ki mülakatı geçtik müdür olduk daha sonra başka bir sınavı geçip rahat geçiş yapılabilir mi örneğin guy SGK yada müfettişlikler gibi bilgisi olan var mi ?
-
@umutsuz-0 hocam YÜKSEK SEÇİM KURULU MEMUR SINAV, ATAMA,YER DEĞİŞTİRME VE NAKİL YÖNETMELİĞİ ne bakın.
-
12345678
-
@ryan ysk yönetiminin tavrına bağlı olarak zorluğu değişmekle birlikte kariyer meslek olarak kanulmedilen mesleklere mubaffakat verilmek zorunda diye bilşyoeum.
-
Çok şükür yazılı sınavı geçtikte,
Peki Referanssız seçim müdürü olma ihtimalimiz var mı?
Nedersiniz bu işe? -
Nüfus cüzdanı kısmına ne yazacaz arkadaşlar bende Tc kimlik kartı var
-
@hahamas bir de bedelliye başvuracağım ben. askerlik başlama tarihine ne yazacağım o da var.
-
@nevfel o konuya kim ne dese boş.
-
@hahamas hocam ben kaymakamlıkta nüfus cüzdanına göre doldurdum, yeni kimliğin fotokopisini göndermiştim. aradılar yeni kimliğe göre yap dediler. yeni kimlikteki bilgileri yazdım.
-
@aliveli içimizi rahatlatacak iki kelamda olsa iyiydi
-
@nevfel edebilmeyi çok isterdim ancak bunun bir garantisi yok. Kamu kurumlarına sıfır referansla girebildiğini söyleyen kişiler mevcut yani adil mülakat imkansız değil.