Biraz forum kıpırdasın.
Çok şükür yazılı sınavı geçtikte,
Peki Referanssız seçim müdürü olma ihtimalimiz var mı?
Nedersiniz bu işe?
nevfel tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
RE: 2019 tayfasi en şanssız tayfa olabilir mi ?
@alageyik08, içinde söyledi: 2019 tayfasi en şanssız tayfa olabilir mi ?
Bir işte başarılı olmak için çalışmak kadar inanmak ve umutlu olmak da gerekir. Umut aslında fakirin ekmeği değil yaşama sebebimizdir, dinimiz gereği de umutlu olmak imanın gereklerinden biridir. Allah'tan umut kesilmez. Herkes nasibinin ekmeğini yer, kimsenin kismetini kimse yiyemez. Duamiz odur ki Allah bize hayırlı iş nasip etsin. Kötü düşünmek kötüyü, iyi düşünmek iyiyi getirir. O yüzden olmayışları değil olabilecekleri düşünelim. Her şey çok güzel olacak diyelim. O yüzden çalışmamazlık etmeyelim. Allah çalışanın yanındadır.
hocam çok güzel bir kelam ettiniz, yüreğinize sağlık
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Benimde tahminim 70.25 ya da 70.75 net (küsüratını tam hatırlayamadım ikisinden biri)
rüyamda gördüm bakalım tutacak mı -
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@sonofanatolia benimkide aynı 89 puan sıralama 73
-
@siyaset-bilimci yazıyor ama mülakata kaldınız yazmıyor
neden acaba
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@derya-senol o zaman 90-89 arası 28 kişi var @SonOfAnatolia
-
ALLAH'a şükürler olsun. 95li bebeler hazırmıyız.
nevfel tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@paretowilfredo mesajıma bakabilir misiniz ?
-
RE: 2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
@872 ysk personel görevde yükselme yönetmeliğine baktım, seçim müdürlüğü için görevde yükselme yok sanırım. emin olmak için sizde bakın ysk.gov.tr mevzuat sekmesinde
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@amirim inşallah erkenden bitmesi iyi olur.
-
İçişleri bakanlığı istenen belgeler için 28 eylülde yayımladığı duyuruyu kaldırmış. İnşallah pazartesi mülakat tarihleri geliyor gibi geldi bana .
-
RE: YSK-SEÇİM MÜDÜR- 175 ŞEHİR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
@nevfel bende kazanirsam bakalım nere çıkacak ama ne yazikki nufusu kayitli oldugumuz ilcede yapamiyormusuz .
-
RE: YSK-SEÇİM MÜDÜR- 175 ŞEHİR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bizim ilçede var listede, hatay ili Hassa ilçesi nüfüsu toplam 55bin merkez 10 binden fazladır.
.
Yeri gelmişken tanıtayım.oncelikle seçim müdürü tabelâlı 1 oda var hükümet konağında. İlçe tarım şehri ağırlıkla zeytin, üzüm ve incir bulunur. Havası güzel. Gaziantepe sınırı olan ilçe karşısı afrin çok şükür terörden temizlendi . Amanos dağları eteklerinde olan ilçemizin çok harika yaylaları bulunmaktadır. Ayrıca birazda reklam yapayım kiralar şuan 650 tl civarı ilçemizde emelakçılıkla uğraşıyoruz kazanırsanız bekleriz Ak Emlak, ziraat bankasi yanı hükümet konağının bir arkasındaki caddede -
@refik-soydam baktım hocam, bazı resimlerde hiç gözükmüyor bazılarında tek tük var. En önemliside gezinirken şehit kaymakamımız Safitürk'ün gri takım elbiseyle resmini gördüm. Rabbim onun hürmetine kazanmayı nasip etsin insallah.
-
@ese03 yok özel olarak istemedim, bu gözüme çarptı aldım. Tecrübesizlik işte