YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mehmetkvl İnşallah hocam.
-
Yok mu bir haber alan
yok mu gören -
@zeynep25 bu mudur adetin bu mudur tören ?
-
Yaz ya da soyle bulamadim boyle ne zaman aciklancak nedir maasi soyle
-
-
@neyseoolur seni okumadım pardon
-
Yeni memur tüm üniversite mezunları 9/1 başlar. Diğer kadro sıra kadrosu çok önemli değil. Ayrıca 15 temmuz öncesi sadece kazanana yapılan guv s. artık herkese yapılıyor, kimse kendine bir ayrılacalık çıkartmasın
-
@neyseoolur eline sağlık, çok güzel olmuş
-
YSK bın ortamla mülakatları açıklama süresini eski sınavları açıklaması ile görebiliriz.. erken beklentisini de bunun üzerinden düşünmek lazım... seçimler var diye beklenti içine girmek bir nebze mantıklı lakin...işleyen bir sistem var bu sistemin eski işletildiği örnekler var önümüzde... bu 175 kişi olmadan seçimi yapamaz havasında olmamak lazım.. hayırlısı olsun da geç olsun okadar önemli değil..
-
Ysk nin diger kadrolarina yonelik sonuclar ort. Kac ayda aciklandi acaba ? Bu kadrolar bence de secim oncesine yetismicek gibi geliyo su anda memur aliminda cok hassas kurumlar, ihtiyac olsa dahi acele etmicekler gibi ama hayirlisi.
-
@neyseoolur ysk memur alımı için sitede haber yapılmıştı. Mülakatın açıklanması fazla sürmedi sanıyorum bir ay falandı ama göreve başlamak için genel seçimin bitmesini beklediler. Haber yapıldığında yedinci aya girilmişti.
-
Kurum içi hızlı sonuclandıgı için kurum dısı alımın da hızlı olmasını bekliyoruz çoğumuz.
-
kurum içinde güvenlik ve arşiv soruşturması artık uygulanmıyor...ondandır..
-
Kurumu arayıp ne zaman açıklayacaksınız deme cesaretinde bulanan oldu mu?
-
@mülkiyemüfettişi arayanlar olmus gizli bilgi paylasamayiz diyorlarmis ama gruptan bi arkadas “en yukardan aldigim bilgiye gore listeler belli olmus guvenlik sorusturmasinin bitmesi bekleniyormus bitince hemen aciklayacaklarmis”seklinde bilgi paylasti.
-
@aslan38 Soruşturmadan kasıt evlere gitmekse daha gidilmeyen çok aday var. Bu ağırlıkla bu ay bitmez
-
Daha önce 7 si ile 15 i arasında açıklanacağını yazmışlardı. Güvenlik soruşturması icin evrakları en son 15 ekimde verdik. Güvenlik soruşturmaları 2 ay süreceğini hesaplarsak aralık 15 de bitmiş olur diye düşünüyorum. Benim tahminim 21 aralık hem en uzun gece uzun uzun düşünelim diye.
-
Şöyle kabaca bir hesapla yaparsak: Evrak teslimi 5 iş günü + atanma tebliğinin alınması 5 iş günü + eğitim olursa 10-15 günde o sürer yani kurum elini hızlı tutmalı 1 ocak seçim takviminin başlangıcı.
-
@grejuva hocam bu hesapla bi hafta içinde açıklaması gerekiyor kurumun, umarım açıklar
-
@politics06 yani öyle olmalı ama tabi ben kabaca bir tahmin yaptım. Belki daha uzun sürebilir.