YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Merhaba dostlar. Malesef bu süreçle alakalı bir malumatım yok. Kulağıma gelen bir şeyler olursa paylaşırım sizlerle.
-
@neyseoolur bende öyle düşünüyorum 1000 kişinin girdiği mülakat bu erken bitmez diye ama bir yandan da ihtiyaç var ki aldılar, e önümüzde de seçim var, seçim den sonra başlatmalarının da ne anlamı kalıyor diye düşünmeden edemiyor insan.
-
Devlet işinde çok mantık aramaya lüzum yok bence. Umarım seçime yetişiriz fakat yetişmemesi beni şaşırtmayacak.
-
@meminerd seçimden sonra başlatmaları çok saçma olur madem elemana ihtiyacın yok neden alıyorsun bu kadar adamı diye sorarlar
-
Daire başkanı açıklanacak demiş 23 üne kadar arkadaşlar bu hafta son açıklanma için zaten
-
@bcbc3434 katılıyorum hocam
-
@mehmetkvl valla 15 ekimden bu yana 2 ay gecti yani bu hafta aciklansa pzt falan cumaya kadar tebligler obur hafta egitim sonra gorev umutlarimiz hala taze
-
@neyseoolur eğitim falan yok hocam ne eğitimi
-
@mehmetkvl niye olmasın eğitimsiz mı salacaklar göreve kaldı ki teknisyenlere antalyada eğitim verilecek bu hafta
-
@mehmetkvl hocam nasil egitim yok yani gerci aciklansin da egitimi falan gectim ama egitimsiz sanmam yani bi toplamadan konusmadan anlatmadan hayde goreve demezler hic bi mudure
-
@neyseoolur oda benim duyumum hocam öyle duydum belkide verirler eğitim ama verilmeyecekmiş diye biliyorum ben
-
Herkes umudunu kesmiş galiba çıt yok
-
@mehmetkvl yok ya sessiz bekleyiş sonuçlar genelde sessizken geliyor
-
Soruşturmasına gelinmeyen varmı arkadaşlar
-
@cesss ben Ankara'dayım gelen giden olmadı
-
@poseidon burunlarının dibini daha etmediler mi:)
-
@poseidon benimde .ilginç
-
@cesss arkadaşlar daha öncede söylendi herkese gidilecek diye bir durum söz konusu değil muhtara vs sorabilirler. Benim İstanbul’daki arkadaslarıma geleli 3 haftayı geçti bana gelmedi örneğin
-
Bende ankaradayım banada gelen giden olmadı herkese polis gelmiyor anladığım kadarıyla. Askerliği jandarma olarak yapmıştım bazen dosyalar gelir bekler babam beklerdi bazen yapmaz geri yollarlardı.
-
@ryan muhtarada söyledimde onada gelen olmamış onun için bi sorayım dedim