YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@best_effort evet daha kaliteli ve rahat olduğunu düşünüyorum maaşın aynı olması biraz saçma oda şimdi onlar uzman olunca maaş 400 tl gibi bişi artıyor müdürlükte böyle birşey yok ama bana sorsanız hangisi diye guy derim sabit olduğu için yoksa geri kalan herşeyde müdürlük daha iyi tabi benim düşüncem böyle
-
ysk kanununda ihdas edilen kadro herşeyi açıklıyor arkadaşlar neyini merak ediyorsunuz, taşrada müdür yardımcısı derecesi min 7. derece yani herhangi bir memurluk kıdemi olmayan kişi 7.1 den başlayacak.. kıdemi olan da olduğu oranda 1 3 5 7 şeklinde gidiyor bunlara uygun atanacak...
-
@best_effort kardeşim haklısın guydan iyi katılıyorum bende.
-
@neyseoolur 4100 kardeşim suanda 4500 falan olur ocakta
-
@best_effort kardesim sakin ol ya ben de senin gibi daha sonuc ne onu bile bilmiyorum ben ya da baska biri atanan kim olursa olsun 5 bin alsin istiyorum alternatifim var ya da yok bi tercih yapicam eger hayirlisiysa ve olursa herkes para icin calisiyo oyle asiri idealist bi meslek diil sonucta sonra maasimiza zam dersin bak sana nasip olursa eminim
-
4165 tl güncel maaşı diye biri yazmıştı. Bu maaşa adalet tazminati ve ek ödenekler dahil değildi. Ocak zammiyla 4600 tl sadece aylık maaş ve 250 adelet tazminatıyla 4850 ye gelir en kötü ihtimalle aylık
-
@sinavparambitti cimerden gelen mesaj doğrultusunda yazdı 4165 tl yi. Ayrıca yanlış görmediysem 9.dereceden başlayacağı yazıyordu.
-
@sinavparambitti ne guzel konustun agzindan bal damliyo be kardesim kimin nasibiyse bu is umarim bu maasi alir hatta fazlasini
-
@refik-soydam yanlış bilgi.
-
@aliyilmaz85 doğrusu nedir söyler misiniz?
-
Az önce insan kaynaklarıyla görüştüm. Cumaya kadar yetişmesi mümkün değil dedi.
-
@kamucu2106 peki ne zaman açıklanacağına dair bir tarih falan verildi mi hocam? Haftaya?
-
@872 bir bilgi vermedi. Henüz komisyon toplanmamış
-
@kamucu2106 o zaman çok uzun sürer kesin.
-
Seçim sonrasına mı kaldık yani..
-
Ben insan kaynaklarının verdiği bilgiyi çok önemsemiyorum, sebebi ise diğer kurumların yetkili birimlerini arayıp bu sene sınav yok dedikten ertesi günü ilan olmuştu, bu birçok kurumda oldu. Ben bu hafta açıklanacağını düşünüyorum
-
@politics06 Haklısınız çok da güvenmemek lazım.
-
En geç ayın sonuna kadar açıklanır bence
-
@politics06 umarım dediğiniz gibidir . Beklemek mülakata gitmekten daha zor ve stresli çünkü
-
öyle mülakattan sonra hiç ders çalışamadım ben mesela.Beklenti içersinde olmak konsantrasyonu olumsuz etkiliyor