YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@samarra1994, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@pirinçkimirinçki üstadım bende hukuk mezunuyuda şey acısından sordum banada sordular hatta bıdaha gırecenmı fılan dıye acaba aldıktan sonra bunlar hakımlığe geçermi filan dıye sormus olabilirler mı?
Kesinlikle bunu göz önünde bulunduruyorlar. Benzer diyaloglar başkalarından da duydum.
-
yani böyle bir soruya ne cvp verilirki girmicez bidaha töbe billah desek ınanacaklarmı ki:)
-
Nedense banada başka mülakat beklemeyenlere öncelik verileceklermiş gibi geliyor şahsi düşüncem tabi
-
Bana da iktisat mezunusun uzmanlık,müfettişlik düşünmedin mi diye sordular.Bir senemi kpssye verdim, bir baktım ysk ilan açmış. denedim şansımı mülakata kadar kalabildim. iş ayırmak gibi bir lüksümüz yok. tabii ki ysk olursa isteyeceğiz. Yoksa "benim hayalim yskda çalışmak" gibi toplara girersek ordan gol çıkmaz.
-
şu bir açıklansa keşke. belki kazanmışımdır. boşuna ilgöç'e çalışmak istemiyorum. 85 tl ye de yazık aynı zamanda
-
@hahamas aynı durum bende de var hocam para yatırmayı erteledim belki açıklanır diye otobüstür oteldir bi sürü masraf yapıcaz bari açıklansaydı da kafamız rahat olsaydı
-
@hahamas, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
şu bir açıklansa keşke. belki kazanmışımdır. boşuna ilgöç'e çalışmak istemiyorum. 85 tl ye de yazık aynı zamanda
Ben yatırdım, çalışıyorum da mecburen yapacak bir şey yok, inşallah açıklanır ve olumlu sonuç gelir de gidip girmem ilgöçe Giden 85 tl olsun
-
iyi de bu ülkede en azından her mezun 3 4 ayrı sınava çalışıyo zaten iş bulmak için her yolu deniyoruz girmedim diyebilecek başka sınava az babayiğit vardır
-
@hahamas Aynı durumdan ptt'yi bekliyorum hocam ben de:)
-
@pirinçkimirinçki haklısın hocam keşke olsa da giden 85i görmeyiz zaten
-
@öğrenci ptt uzmanlığını mı hocam?
-
@pirinçkimirinçki böyle çalışacağız yapacak bir şey yok tarzı konuşanlar genelde sadece 2018 e hazırlananlar. benim 2017'de de puanım vardı (84) şimdi de var(88). hala bir yere yerleşemedik. o yüzden artık gerçekten bunaldım.
-
@hahamas, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@pirinçkimirinçki böyle çalışacağız yapacak bir şey yok tarzı konuşanlar genelde sadece 2018 e hazırlananlar. benim 2017'de de puanım vardı (84) şimdi de var(88). hala bir yere yerleşemedik. o yüzden artık gerçekten bunaldım.
Benim kaç senedir var dostum sadece sen sıkıntı çekip bunalmıyorsun emin ol.
-
@872 aynen hocam ptt uzmanlığını
-
@öğrenci peki ikisi arasında kalırsanız seçim mudurlugunu mu tercih edeceksiniz hocam?
-
@872 Yok hocam ptt'yi seçeceğim
-
@öğrenci tamam hocam. İnşallah pttyi kazanırsınız o zaman.:)
-
@872 İnşallah hocam siz hangisini tercih edersiniz?(ikisinin de olumlu olduğu varsayımı altında)
-
@hahamas sizin guy dguy ysk birinden biri olur kardeş zaten çok büyük ihtimal. 3 4 ay sonra bu platformu çalışan orarak ziyaret edersiniz inşallah
-
Yani atbaşı üni mezunu hukukçuları elerler fakat öyle kayda değer ünilerde okumamış hukukçuları alırlar arkadaşlar. Şahsi kanaatim o yönde. Ki iyi bir hukuk fakültesinde okuyan biri olarak baya bir tecrübe ettim bu durumu.