YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Açıklanmayacak galiba beyler
-
@neyseoolur genelde sonuçlar 3.00 -3.30 arasi açıklandı.
-
@foucault sorusturma tamamlanmamis.
-
bence ay sonunu bulacak açıklanması
-
@aslan38 nerden hocam bilgi?
-
@hassan direk salladım
-
@mehmetkvl gruba az once bir arkadas yazdi polis memuru gelmis sorusturma icin
-
çok istisnai uygulamalar da gördüm, henüz tamamlanmadan açıklanması gibi. Fakat şu durumda en iyisi ay sonuna kadar fazla beklememek. Açıklanırsa sürpriz olur.
-
) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. diyor kanun. yağılıyorken demiyor bitmiş diyor.. yoksa adama olamaz..
-
@aliyilmaz85 koyunuz doğru bilgiyi? ben direk ysk kanunda yazanı söyledim. kanun sonunda ihdas edilen kadroyu yazdım. farklı bir yerde kadro ihdas edilmesi uygulaması mı var? varsa buyurunuz yazınız da görelim, öğrenelim kadroyu neresi tahsis ediyor?
-
@refik-soydam hocam ben mülakata girerken oradaki görevliye ne zaman açıklanır diye sormuştum, 15 aralığa kalır mı dedim tabi tabi çoktan açıklanır gibi bi cevap vermişti, hal böyleyken baya umutluydum, ama devam eden soruşturma ile açıklanmayacak belli oldu
-
@politics06 soruşturma devam ettiği konusunda eminsek? kesinlikle açıklanmayacaktır hocam. ama bitti ise kurul kararı ile açıklanacaktır...
-
@refik-soydam hocam şöyle bir durum oluyor nacizane. Atama olmaz güvenlik soruşturması olmadan o tamam zaten..Ancak Mülakat sonucu açıklanabiliyor sanırım.
Yanılmıyorsam teknisyenlerde ve diğer personelde mülakat sonucu başarılı/başarısız diye ilan edildi. Daha sonra tebliğ ve atama için isim listesi yayınlandı. O listede mülakat sonuçları başarılı yazsa da listede ismi yazmayanlar oldu. Onlar henüz soruşturma evrakları gelmemiş olanlarmış. Dolayısıyla atama olmuyor ama mülakat sonucu açıklanabilir sanıyorum. Süreci takip etmemden çıkardığım istisnai tek olay bu.
herkese sabır dilerim.
-
@foucault 2017 guy mülakatına 4000kişi girmişti ve mülakat sonucları 5 10 güne açıklanmıstı. Atama birkaç ay sonra olmuştu. Dolayısıyla ben de sizin gibi düsünüyorum.
-
@foucault mulakat sonuçları ilan edilip, atama zamanı sonra olursa? yani bugun ilan edildi (emniyet kurumları olduğu için) ama atama zamanı sonra ilan edilecek derlerse olur. ama bu durumda da listede olan atanacağı garanti değil havası olur, bu daha da vahim bir durum olur. atanacaklar listesini ilan edip şu tarihte gelin evrakları teslim edin alın atama tebliğini demesi daha sağlıklı adım olur....
-
@refik-soydam, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@foucault mulakat sonuçları ilan edilip, atama zamanı sonra olursa? yani bugun ilan edildi (emniyet kurumları olduğu için) ama atama zamanı sonra ilan edilecek derlerse olur. ama bu durumda da listede olan atanacağı garanti değil havası olur, bu daha da vahim bir durum olur. atanacaklar listesini ilan edip şu tarihte gelin evrakları teslim edin alın atama tebliğini demesi daha sağlıklı adım olur....
Ben de bunu tercih ederim. Geç olsun temiz olsun.
-
Site yine kasıyor
-
@politics06 saniyesinde girdi valla bende
-
@ryan hocam cümlenin sonunu zor getirdim, açıklandı sandım
-
Herkese merhaba,
Geçen günlerde İstanbul bugün de İzmir ile ilgili güvenlik soruşturması haberleri geliyor çeşitli gruplardan. Acaba bu güvenlik soruşturmasını il il plaka kodu sırasına( veya alfabetik sıralamaya ) göre yapıyor olabilirler mi ? İ harfinden sonra gelen bir ilde ikametgaha sahip olup soruşturmaya girdiği öğrenilen birisi var mı aramızda ? Şayet bu şekilde sırayla gidiyorsa ve henüz İzmir’e yeni gelmişse sıra, bizim işimiz yakınlarda biraz zor açıklanır gibi duruyor. Bilgisi olan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum.