YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@öğrenci hocam ben pttye başvuramamıştım. Ama eğer ikisini de kazansam ben tüm samimiyetimle söylüyorum pttyi tercih ederdim. Neden derseniz. Lojman imkanı var,rotasyon yok,yükselme şansınız çok yüksek. Maaş için de merkez uzman yard. gibi deniyor. İyice araştırın tabi ikisini de.
-
@872 ptt sözleşmeli değil mi bence her türlü ysk iyidir
-
@öğrenci hocam, @walrass06 'ın dedigini de dusunun tabi.
-
@walrass06 Sözleşmeli elbette fakat dil puanı istedi, güzel bir geleceği olabilir. Ysk ise taşra kadrosu güzel meslek elbette fakat kariyer yapma imkanı biraz kısıtlı gibi geliyor bana..
-
@mehmetkvl hocam sıkı takipçimsin tebrik ederim inşallah dedikleriniz çıkar. çok sağolun iyi dilekleriniz için. allah sizinde gönlünüze göre versin.
-
İçlerinde en prestijlisi YSK gibi geliyor bana. Başka beklediğim mülakat yok ama PTT ya da Maliye'dense YSK yı tercih ederim ben de
-
Bugün ilçe emniyet müdürlüğüne gittim adıma herhangi bir dosya gelmediğini söylediler.herkesin soruşturması beklenirse açıklanma uzun sürer.kazananlara yapılıyor olabilir mi?
-
@guy-mağduru ilçe emniyete gidip güvenlik soruşturması hakkında bilgi alabiliyor muyuz?
-
@guy-mağduru bence öyle bir şey yoktur ben mülakat girmeden 10 gün önce gelip muhtara sormuşlardı beni çünkü. Demek ki hala sürüyor soruşturmalar .
-
ysk'cım açıklar mısın? teşekkür ederim.
-
@poseidon evet
-
@guy-mağduru dostum il emniyeti ara ilgili birim var güvenlik soruşturmaları ile ilgilenen onlar bilgi verir arayınca santral seni bağlar durumu izah et. Belkide soruşturma il emniyete gelmiştir ilçeye göndermemiş olabilirler
-
@mathilda referans kısmını düşününce listelerin mülakattan önce belli olmadsı ilginç gelmez bana
-
@mülkiyemüfettişi bir de öyle yapayım teşekkürler
-
@guy-mağduru referans etkisi illaki vardır ya da olacaktır ama mülakattan önce listelerin belli olması gibi bir duruma inanmıyorum ben hocam
-
@guy-mağduru hocam benim referansım yok ama 2 gün önce burda belirttiğim gibi bana mülakata girmeden önce geldiler hocam. Yani mulakata giren herkesi sorusturuyorlar
-
Beyler güvenlik soruşturması 60 gün sürüyor en fazla ben demiyorum bunu öyle yani. 15 ekimde başladı ve 15 aralıkta bitti. Şuanda herşeyin belli olması lazım, bende anlamıyorum açıklanmama nedenini
-
@mathilda referansa göre karar verilecekse neden inanmıyorsunuz hocam.mülakattaki durum sizce yüzde kaç etkili
-
@872 hocam benim demek istediğim şu benimle aynı durumda olan kişiler var.soruşturmamız daha yapılmadı.yapılmasan açıklanmazsa uzun sürer.ama erken açıklanırsa bu şu anlama geliyor herkese yapılmıyor.herkese yapılmıyorsa kazananlara yapılması mantıklı geliyor.benim vurgulamak istediğim nokta şu böyle bir durum varsa süreç baya uzar
-
@guy-mağduru hocam mülakata girmeden once istenmisti belgeler. Soruşturma da çok onceden başlamıştr. Burda daha önce defalarca da belirtilmisti herkesin evine gidilmeyebilir diye. Açıkcası bu guvenlik sorusturmasi nasıl yürutüluyor bilmiyorum hocam. Ama dedığiniz gibi evine gidilmeyenler için sorusturma devam ediyorsa çok uzun sürer bu iş.