YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mehmetkvl 2 3 gün de hallolmaz sadece belgeleri teslim etme için 15 gün süre veriyorlar.tebligde 10 gün sonra geliyor. Ocak sonu görev başlangıcı olur.Secime 2 ay kalmış olduğundan 4 günlük eğitimde verilir.Ama mülakat sonucları ocak a kalırsa yetişmez o zaman durdururlar
-
Adliyede Staj yapan avukat bir arkadaş görüştüğü seçim müdürleriden bu ilanın seçim için olduğunu buraya yazmıştı.mülakat günü yetkili kişilerle konusanlarda bu ay sonuna kadar belli olur denildiğini söylemişlerdi. mantıklı olanda odur diye düşünüyorum mayısa kalması büyük saçmalık olur.
-
antalyada eğitimde bulunan katiplerr sormuş müdür ne zaman gelir diye 15 şubatta yerlerinde olur demişler.
-
@sancar sil baştan... yine bir çıkmaz ayın 15'ine kadar vakası
-
@sancar ben mülakat günü sorduğumda 15 aralık demişlerdi, iş sadece güv sor mı acaba
-
@politics06 vallaha nasıl yapacalar bende bilmiyorum
-
@sancar inşallah bugün açıklanır
-
@politics06 artık imkansız. Dua edelim de haftaya açıklansın .
-
Herkes umudunu yitirdiğinde YSK dağların ardından gözleri kör edercesine parıldayacak. İşte o vakit 900 kişi mutsuz,175 kişi de mutlu olacak.
-
Eyvah eyvah, her gün yeni bir bilgi 15 şubatta geldi hadi hayırlısı bakalım
-
Şubatta olur bence geç değil arkadaş guy oldu çift maaş yatmıştı :)) ilk ay
-
Şubat,Mayıs erken ya 2023 seçimlerine anca açıklanır
-
@gelgör hocam TSK'dan bahsetmiyoruz YSK'dan bahsediyoruz burada öyle bir giriş yapmışsınki sanki epik bir savaş kahramanlığı anlatıyormuş gibi eheheheh
-
İlçe emniyet müdürlüğünden bilgi aldım bugün. Sizin isminiz bize ulaşmadı bi soruşturma durumunuz yok dediler. Bu sınav sonucumun olumsuz olacağı anlamına gelir mi ? Güvenlik soruşturması için ikametgahına gelinmemiş ya da soruşturulması yapılmamış birisinin sınavı kazanma ihtimali var mıdır sizce ?
-
soruşturma olayıyla ilgili şuna bir cevap versenize ya gerçekten merak edilen bir konu.
https://www.strawpoll.me/17088802 -
"YSK Başkanı da dahil olmak üzere toplam 6 üyenin Ocak 2019'da görev süresi doluyordu. AK Parti'nin mini torba yasa teklifiyle bu üyelerin görev süreleri 1 sene uzatılıyor."
Bir son dakika haberi...
-
@nittahales var arkadasım var daha mülakata girmemiş kişilerin evine gitmişti polis onla bir alakası yok
-
İçiniz rahat olsun. Komiser yardımcısı olan arkadaşlarım var. Onların da zamanında kiminin evine gidilmiş kiminin gidilmemiş. Yani eve gidip gitmemekle bir alakası yok yani.
-
@petitbeurre https:/ /www.haberturk.com/ysk-baskani-sadi-guven-in-gorev-suresi-uzuyor-2268874
-
@872 peki bağlı bulunduğum il emniyet müdürlüğüne herhangi bir belgemin bile gelmemiş olması bir sıkıntıdır diyebilir miyiz ?