YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@nittahales hayır hocam. Ayrica il emniyetle isiniz yok sizin ilçe emniyetten geliyorlar yada arıyorlar sizi. İlce emniyete gidip sorun isterseniz.
-
Şaka maka 15 Şubat dedi bir arkadaş gitti ya ben oradayım hala
-
https://www.strawpoll.me/17088802
buradaki oranlar şimdilik mülakatı kazanıp kazanmama oranına yakın gibi duruyor. ben ayrıca mülakatlar başlamadan önce güvenlik soruşturması yapılmaya başlandı diyenlere inanmıyorum. o kadar aceleci olsalardı şimdiye biterdi. evet o yazanları bende gördüğüm halde bunu diyorum. %70-80 civarı hayır çıkacakmış gibi duruyor. buda mülakata giren 1050 kişi içinden mülakatı kazanacak 175 kişinin (+ yedek olacak kişiler de var. onlar da araştırılır) oranına tekabul ediyor.
seçim öncesi anket şirketleri gibi oldum. hadi görüşürüz -
@hahamas bana mülakattan önce gelmişler evde kimse yok diye beni aramışlardı ilce emniyetten mulakata girmeden 4 5 gün önce. Ben şimdi yalan mı söylüyorum???
-
@872 valla Burdaki en aktif uyelerdensiniz ben size inanıyorum
-
@ryan teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar bu polis geldi gelmedi olayına çok takılıyorsunuz ,benim iki arkadaşım komiser yardımcısı mülakatına girdi.Birisine polis gitti evlerine ,diğerine kimse uğramadı ama kazanan kimse uğramayan evdeki arkadaş oldu.Ondan diyorum ki bu isten farklı yorumlar ve ümitler çıkarmayın kendinize, herşey olacağına varır
-
@hahamas "güvenlik soruşturulması için polisin eve gelmesi zorunlu değil" öncülünden sonra yani polisin eve gelmesi ile gvsnin yapılmış olması arasında bir korelasyon olmayınca bu öncülden polis evine gelenler kazanmış argümanı zaten doğal olarak alakasız oluyor. anketin sorduğu soru bir şeyi ölçmüyor ayrıca .Polis eve gelmedi ama güvenlik soruşturması yapılmış olunca hangisini işaretleyeceğiz? Çünkü şıklar sadece evet ve hayır.
Dolayısıyla şu an yapılan çıkarımlar alakasız.
-
@justice11 aynen öyle hocam. Ben de kaç gündür onu anlatmaya çalışıyorum.
-
@nittahales il emniyet müdürlüğü bilgi veremeyiz derdi.siz nasıl bilgi aldınız
-
@872 referans var mı peki hocam
-
@itirafdilekcesi 2022 olmayasın?
-
@guy-mağduru hayır hocam referansım yok. Daha önce guy ve tmsf mülakatindan elenmiştim.
-
Arkadaşlar çok rica ediyorum burası “şu tarihte olur bu tarihte bence olmaz. Şu zamana yetişir-yetişmez. Çok bekleriz daha vs. Vs.” Gibi şeylerin konuşulduğu bir yer değil diye biliyorum. Duyumların konuşulması gereken bir yer. Bu felaket tellallığı yapan arkadaşlar bir nevi duyumlarını yazan arkadaşları yalancılıkla itham ediyor.
-
Son olarak bugün polis bir abimiz benim için güvenlik şubeyi aradı, soruşturmam 11. Ayda kuruma ulaşmış. Soruşturmam bitmiş yani.
-
Ayrıca ben Kosgeb mülakatına girdim ve 1. Yedek oldum ama evime ne polis geldi ne de arandım.
-
@guy-mağduru bir polis abimden sordurdum. İl değil bu arada ilçe emniyet üzerinden herhangi bir kaydım dahi çıkmamış soruşturma talebi vs. Böyle olunca insan burada geçen şeylere ithimat ediyor. Sizce herhangi bir belgenin soruşturma kuruluşuna verilmeme durumu varsa ümitsizliğe kapılmalı mıyım ?
-
En kısa sürede açıklansa da en azından maaş ve güvenlik soruşturması efsanelerinden kurtulsak
-
6da 1 alacaklar zaten beyler kurum neyi tartışıyoruz boşverelim ya
-
katipleri 40 güne filan açıkladılar bizimki 23 kasımda bitti mülakatlardan 28 gün filan geçti, açıklanması daha sürer gibi.