YSK seçim müdürü alımı 2018
-
ya arkadaşlar bişi dicem ben biriyle konuştum bu seçime yetişceniz diye bişi yok 1 yıla kalmaz bi referandum yapılabilir öyle görülüyo ne referandumu dedim görürsünüz atanırsanız dedi siz ocaktan sonra başlamazsınız seçime kadar şubat 15 gibi alınacak olanlar belli olur ama atanmazlar seçim sonrasına kalırlar çift maaş alabilirsiniz dedi göreve başlayınca yani nisan ayını gösterdi
-
@neyseoolur o zaman ilan 1 yıl sonra açılırdı.Herseye olur mu diye bakmaya gerek yok. Mayısa kalma ihtimali yok değil ama onu önümüzdeki 2 hafta belirleyecek 2 hafta içinde açıklanmassa mayısa kalır
-
@sinavparambitti yok hocam haklısınız ben tahminde falan bulunmadımm zaten sadece ysk da görevi olan biriyle konuştum ondan öyle soyledim he bi de teknisyenler ve katipler atandı çoğu yere müdür olmadan da işler görülebilir dedi tabi inşallah kalmaz o kadar uzağa ya
-
@neyseoolur bu dediklerinin aynısını çok eski bir katipte dedi ancak antalyadaki eğitim için müdürlerin yeri ayarlanmış. O yüzden secimden önce atamalar gerçekleşir yüzde yüz .Dediğim gibi önümüzdeki 2 hafta içinde açıklanma ihtimali çok yüksek. Tahmin konusuna gelirsek ,Ben önümüzdeki hafta için çok umutluyum.
-
2018 gitmeden bir güzellik yapacak inanıyorum
-
Hocam inşallah dediğiniz gibi müdürlerin yeri ayarlanmışsa eğitim için atama işlemleri seçimden önce olma ihtimali kuvvetle muhtemel. İnşallah açıklanır artık bu hafta içi
-
@sinavparambitti otel konusunu sağlam bir yerden mi duydunuz hocam ?
-
@gelgör wp grubunda antalyada eğitimde olan secim katipleri ordaki müdürlere sormuslar onlar yerin bile ayarlandığını secimde görev alamayacaklarsa neden alima çıkıldığını söylemiş. Secimde kesinlikle görev yerlerinde olacaklarını demişler.
-
Hocalarım kurum öyle planlamıştır da güvenlik sorusturmaları maalesef kurum planlarını aksattı sanırım.
Burası yine güzel en azından neden beklenildiği belli, Ptt'de sorusturmalar yapılmadı bile 200 kişilik alımın sonucu 3 haftadır yok daha.
-
@öğrenci ya guzel de kurum bilmiyo mu bunu yani ha diyince guvenlik sorusturmasi bitmez diye dusunmus olmalilar eylulde sinav acmak niye o zaman daha once acarlardi
-
@neyseoolur Biliyor da gvs işi uzuyor hocam. Hele ankara,istanbul emniyetlerinde iş yükü epey fazla. Mülakata kalan kişi sayısı da fazla.
-
@öğrenci daha ben aydan az süren mülakat bilmiyorum bakın bence 1 şubat 15 şubat arası atancaz ama görev başı yapmıcaz ama keşke hemen pazartesi açıklansa
-
@sinavparambitti yerlerin ayarlandığı kesinse haftaya cumaya kadar açıklanır kardeş o zaman, sevindirici haber sevdim bunu
-
Bence kaymakamlık mülakat sonuçları gibi mülakatlar bittikten 45 50 gün sonra açıklanır. Haftaya, olmadı sonraki haftaya açıklarlar bence. Göreve başlama işi de şubat gibi olabilir.
-
@872 ya şey olsa şubat da başlasak ama seçimde sadece stajyer gibi görev alsak ne güzel olurdu bizleri böyle dağıtsalar ilçelere bu seçimi staj gibi geçirsek
-
@neyseoolur aynen hocam. Seçimde verilecek ücretlerden de yararlanmak güzel olur.
-
@872 valla ya hakim savcıdan ne eksiğimiz var hem staj yapalım hem maaş alalım tertemiz
-
Mülakatlar biteli tam bir ay oldu
-
Geliyor gelmekte olan mi diyorsunuz 2018 gitmeden yap bi kiyak bize mutlu girelim bi seneye bu sefer
-
biri yine tarih verip kaçsa da boş yere umutlansak