YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@grado çok doğru evine polis gelen kazanıyor diyenlere cevabım şu şekilde hem kaymakamlık hem müfettişlik hemde uzmanlık kazanan yakın arkadaşlarımın evine polis gelmedi ne hikmetse, sadece adres teyiti( değişiklik yaptıysanız) bilgi için yapılan bir işlem olduğunu düşünüyorum , ne zaman açıklanacağını açıklayacak Kişiler bilmezken sürekli medet ummak boş, herkesin hakkında hayırlısı boş Ümit’lere tarih verenlere inanmadım İnanmıyorum da hayırlı günler
-
arkadaslar bu sene alınan guy noldu bi bilginiz var mı? göreve başladılar mı?
-
@poseidon mülakat tarihleri belli olmadı daha
-
Bir koca gun daha bitti mechule giden gemiler kalkiyor her gun gonlumden ama gelen yok henuz ysk sitesinden acikla ysk bu bekleyisin sonu bizi bitirir gecti sorusturma devri eyleme beni eyleme eyleme beni
-
Cuma günü açıklancak gibi duruyor
-
Artık buraya birsey yazıldiğında heyecanlaniyorum. Yaklasıyor mu ne?
-
arkadaşlar sizce güvenlik soruşturmaları bitmişmidir?
-
@meftunn daha erken olmaz mı diyorsun
-
@samarra1994 bitmiş de olabilir bitmemiş de olabilir bi çok arkadaşın bitirilip gönderildiyse her ildeki emniyet personeli bunu başarmış olabilir ama işte büyük illerde problem oluyo sanırım iş yoğunluğundan bununla ilgili birimlerin tek işi buysa zor olmamalı bu kadar ya
-
@meftunn keşke cuma açıklanacağı kesin olsa ben beklemeye razıyım. Ama benim haftaya cumadan bile ümidim kalmadı.
-
@sinavparambitti kardeş seçim müdürleri için otelde yer ayrıldı falan diyordun geçenlerde ne oldu o haber
-
@sinavparambitti müdürler için otelde yer ayırtıldı duyumu için yeni bir şey söylediler mi hocam eğitimde olan katipler ?
-
@bordo inşallah daha erken olur kazanamadığımı biran önce görmek istiyorum
-
@sinavparambitti beklemek çok yorucu inşallah daha fazla yormazlar.
-
@eserrgndz o yer ayarlandı. Ibaresini bizzat eğitimdeki katiplere demişler. Secimden önce kesin başlayacaklar demişler.Ama bizim genlerimizde bir olay var .Yumurta kapıya dayanma muhabbeti .Elbet açıklanacak ama ben haftaya dahil açıklamasını beklemiyorum .Ama 15 ocağa kadar kesin açıklanır. Açıklanmazsa Mayıstan önce beklemenin anlamı yok.
-
Umarım biran önce açıklanır hatta bende yanılırım inş bu hafta açıklanır.
-
@sinavparambitti inşallah hocam erkenden açıklanır. Teşekkür ederim cevabınız için
-
@sinavparambitti bu katip arkadaşlar eğitimin tarihlerini de öğrenebilirler mi? eğitimin tarihlerini öğrenirsek ne zaman açıklanacağı ortaya çıkar. oteli bilsek biz de sorarız otele.
-
@zeynep25 ya hayir otelde calisan bi personele bile sorulsa belli olur yalniz ysk ayarladi da o zaman icisleri bakanligiyla konustular mu nedir guvenlik sorusturmalarini one alin biz bu adamlari secimden once egitime alip is basi yaptircaz diye ben bu otel yer ayirtma olayina inanmamaya basladim ama hayirlisi
-
@zeynep25 şubat ayı içinde demişler ordaki eski müdürler.